Altay'da Genç Kaleci Semih Mendeş Yeniden Saha Çıkacak - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Altay'da Genç Kaleci Semih Mendeş Yeniden Saha Çıkacak

Altay\'da Genç Kaleci Semih Mendeş Yeniden Saha Çıkacak
17.11.2025 12:40

Altay, kaleci Galip Semih Mendeş'e yeniden şans vermeyi planlıyor. Ozan Evrim ve Ulaş'ın cezası sonrası genç kaleci Alanya 1221 maçında göreve başlayacak.

3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta düşme hattından kurtulmayı hedefleyen Altay'da eldivenler yeniden kaleci Galip Semih Mendeş'e geçecek. Bu sezon ilk kez Tire 2021 deplasmanında görev yapıp, Karşıyaka derbisinde kaleyi koruduktan sonra Kütahyaspor (D) ve Balıkesirspor karşılaşmalarında kadroda yer almayan 19 yaşındaki file bekçisine yeniden şans doğdu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yürütülen bahis soruşturmasında Altay'ın diğer iki kalecisi Ozan Evrim Özenç ve Ulaş Hasan Özçelik'in Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi üzerine gözler tekrar Semih'e çevrildi. Altay'ın lige verilen aradan sonra deplasmanda oynayacağı Alanya 1221 müsabakasında siyah-beyazlı takımın kalesini genç Semih'in koruması bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Altay'da Genç Kaleci Semih Mendeş Yeniden Saha Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement