Allison Road Kickstarter Projesi İptal Edildi - Son Dakika
Teknoloji

Allison Road Kickstarter Projesi İptal Edildi

Allison Road Kickstarter Projesi İptal Edildi

Silent Hills'ın iptalinden sonra ortaya çıkan ve kısa sürede oldukça büyük ilgi toplamayı başaran Allison Road, kısa bir süre önce açılan Kickstarter projesi ile yapım konsollar için de geliştirilmek üzere £250,000'lik bağışı hedeflemişti.

13.10.2015 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

safe_image

Silent Hills'ın iptalinden sonra ortaya çıkan ve kısa sürede oldukça büyük ilgi toplamayı başaran Allison Road, kısa bir süre önce açılan Kickstarter projesi ile yapım konsollar için de geliştirilmek üzere £250,000'lik bağışı hedeflemişti.

Bugün ise yapımı geliştiren ekip yapım için başlatılan Kickstarter projesinin iptal edildiğini duyurdu! Her ne kadar başta, oyunun iptal edildiği düşünülmüş olsa da aslına bakarsak durum bundan çok daha farklı. Geliştirici ekip olan Lilith isimli firma, Worms oyunlarından tanınan Team17Ltd ile yaptığı anlaşmayla birlikte projeye yeni bir boyut katmış oldu. Bundan sonra Team17Ltd'nin desteğiyle birlikte geliştirilmeye devam edecek olan yapım, bu haber ile birlikte hayranlarını sevindirmeyi başardı.

Böylesine güzel ve etkileyici bir yapımın Kickstarter projesi olmaktan kurtulması ise gerçekten de güzel bir haber. Allison Road ile ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Allison Road'un PC, PS4 ve Xbox One platformları için 2016 yılının sonlarında ya da 2017 yılının başlarında piyasadaki yerini alması bekleniyor.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Allison Road Kickstarter Projesi İptal Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement