Albimo Alanyaspor Kalpar'la İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Albimo Alanyaspor Kalpar'la İmzaladı

Albimo Alanyaspor Kalpar\'la İmzaladı

Ptt 1'inci Ligi takımlarından Albimo Alanyaspor, Hüseyin Kalpar ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayarak teknik direktör sorununu çözdü.

10.12.2014 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi takımlarından Albimo Alanyaspor, Hüseyin Kalpar ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayarak teknik direktör sorununu çözdü.

Mehmet Altıparmak'ın yerine getirilen Hüseyin Kalpar için Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Sözleşmeyi imzalayan Kalpar'ın yardımcılığını Cevdet Göç, Gökhan Özberk, Erkan Yılmaz ile kaleci antrenörü Yunus Şenocak'ın yapacağı açıklandı.

'YARIM SAATTE EL SIKIŞTIK'

Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Hüseyin Kalpar'ın vizyonu ve misyonuna bakmaya gerek duyulmayan, kariyeri herkes tarafından bilinen tecrübeli bir teknik direktör olduğunu söyledi. Kalpar'ın bugünden itibaren kulübün teknik direktörü olduğunu belirten Başkahn Çavuşoğlu, "Kendisiyle yaptığımız görüşmeler çok ılımlı geçti. Yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyorum. Herhangi bir pazarlık söz konusu olmadan anlaştık. Yarım saat içerisinde el sıkıştık. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

'ALANYASPOR'U TANIYORUM'

Hüseyin Kalpar ise takımı geçen sezon PTT 1'inci Ligi'ne çıkaran Mehmet Altıparmak ve emeği geçen herkesi tebrik ederken şurları söyledi:

"Alanyaspor'a faydalı olmak ve iyi işler yapmak için çalışacağız. Alanyaspor hakkında da çok iyi bilgiye sahibim. Kadronun yeterli olup olmadığı konusunda şu aşamada konuşmak pek doğru olmaz."

Hüseyin Kalpar daha önce Gaziantepspor, Altay, Yozgatspor, Antalyaspor, Diyarbakırspor, Kocaelispor, Bursaspor, Sarıyer, Adanaspor, Sakaryaspor, Samsunspor, Çaykur Rizespor ve Göztepe'de görev yaptı. - Alanyaantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Albimo Alanyaspor Kalpar'la İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement