Ak Partili Adaylar, Seçim Vaatlerine Vurgu Yaptı - Son Dakika
Yerel

Ak Partili Adaylar, Seçim Vaatlerine Vurgu Yaptı

Ak Partili Adaylar, Seçim Vaatlerine Vurgu Yaptı

AK Parti Malatya Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları Mustafa Şahin ve Nurettin Yaşar ile AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

10.10.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları Mustafa Şahin ve Nurettin Yaşar ile AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, seçim çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu. Adaylar ziyaretleri esnasında, seçim vaatlerine sık sık vurgu yaptı

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ile AK Parti Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, Kuluncak ilçesi ile ilçeye bağlı Kaynarca, Kızılmağara ve Kömüklü mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar ise Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını, Hayırlarla Yarış Derneği'ni ve Fikir Adamları Derneği'ni ziyaret etti.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, 1 Kasım'da yapılacak olan seçimin sahadaki yansımasının çok iyi bir şekilde olduğunu ifade etti. Milletvekili Şahin istikrarın olmadığı bir yerde ticari ve ekonomik istikrarın olmayacağını belirtti. Şahin, "Bakın AK Parti iktidarları döneminde Türkiye'de istikrar ve güven vardı. Vatandaşlarımızın 'Yarın ne olacak' korkusu yoktu. Ancak 7 Haziran'dan bu yana esnaf neredeyse kan kusuyor, bunu sahada sık sık dile getirdiklerine şahit oluyoruz. Artık herkes, AK Parti gencine, emeklisine ve tüm vatandaşlarına birlikte sahip çıkan tek partidir. 1 Kasım için hazırladığımız beyannamemizde her kesime, herkese sözümüz var. Başbakanımız geçtiğimiz günlerde seçim vaatlerinde bulunan asgari ücret miktarı için tarih verdi. Asgari ücreti hemen 2016 başında bin 300 TL'ye çıkartacağız. AK parti diğer partilere benzemez. Söz verdiğinde mutlaka gerçekleştirir" dedi.

Şahin konuşmasının devamında terörle mücadele konusuna da değindi. Şahin, "Terörle mücadelede konusunda kararlığımızdan hiç kimse şüphe etmesin. Ne milletimiz, ne Doğu ve Güneydoğu'da ki vatandaşlarımız, ne de terör örgütü ve ona destek verenler bu konudaki kararlılığımızdan hiçbir şekilde tereddüt olmayacağını bilsinler. Son silah bırakılana kadar operasyonlar devam edecek" diye konuştu.

ESNAFA TAM DESTEK

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar ise Yeni Sanayi Sitesi esnafları ziyareti esnasında yaptığı açıklamada, Türkiye'nin geleceği açısından önemli bir seçim sürecinde olduklarını söyledi. Destek çağrısında bulunan Milletvekili Yaşar, AK Parti'nin 13 yıl boyunca her zaman esnafa sahip çıktığını söyledi. Seçim vaatleri hakkında konuşan Yaşar, "Bu seçimde yine esnafa tam destek veriyoruz. 30 bin lira faizsiz kredi desteği sağlayacak, iş kurmak isteyen esnafımıza gereken yatırımı yapacağız. Basit usulde vergilendirilen esnafımızdan 8 bin liraya kadar olan yıllık kazançtan artık vergi alınmayacak. Yine esnafımızın emekli aylıklarından kesilen sosyal güvenlik pirimi kesintisi tamamen kaldırılacak" sözlerini kaydetti.

"GENCİMİZİN TEMİNATI DEVLETTİR"

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ufuk Önalan da milletin 1 Kasım'da önemli bir karar vereceğini belirtti. Herkesin ortak paydasının vatan olduğunu dile getiren Önalan, "Bizim artık ortak bir paydamız var, o da vatan" dedi. AK Parti'nin gençleri geleceğin istikbali olarak gördüğünü belirten Önalan, bu noktada iş kuranlara yönelik yaptıkları düzenlemeleri çok önemsediklerini ifade etti. Önalan, "Gençlerimizin en iyi şekilde hayata atılmalarını sağlayacağız. Gencimizin cebine 50 bin lira sermaye vereceğiz. Ama yetmezse 100 bin lira da faizsiz kredi veriyoruz. Teminat istemiyoruz, gencimizin teminatı devlettir. Üç yıl vergi istemeyeceğiz. Yine gençlere ücretsiz internet hizmeti vereceğiz ve gençlerimiz için pasaport harcını kaldıracağız" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Partili Adaylar, Seçim Vaatlerine Vurgu Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement