AK Parti Yalova İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yalova İl Danışma Meclisi Toplantısı

Yalova Milletvekili Coşkun: "Hangi alanda hangi konuda ne tedbir alınması gerekiyorsa hükümetimiz, devletimiz her tedbiri almıştır"

11.10.2014 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, IŞİD bahanesiyle yapılan izinsiz gösterilerle ilgili, "Hangi alanda hangi konuda ne tedbir alınması gerekiyorsa hükümetimiz, devletimiz her tedbiri almıştır" dedi.

AK Parti Yalova İl Danışma Meclisi Toplantısı, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda yapıldı.

Coşkun, toplantıda yaptığı konuşmada, IŞİD bahanesiyle gerçekleştirilen izinsiz gösterilerle ilgili şunları kaydetti:

"Ülkemizin içerisinde kaynaklanmayan, sınır ötesinde, Kobani denen yerde Kürtlerin yoğun yaşadığı, Türkiye'de akrabalarının da olduğu bir bölgede meydana gelen hadise sanki Türkiye'nin bir meselesiymiş gibi Türkiye'yi bu olayın içerisine çekmek için birileri bütün gayretleriyle çaba sarf ediyorlar. Hangi alanda hangi konuda ne tedbir alınması gerekiyorsa hükümetimiz, devletimiz her tedbiri almıştır. Herkes havadan bombalıyor ama herkesin gözü Türkiye'de. Mecliste tezkereye evet demeyeceksin, vatandaşı sokağa davet edip kışkırtacaksın, ondan sonra da Türkiye niye Kürtleri kurtarmıyor, Kobani'ye girmiyor diyeceksin. Böyle bir şey olmaz. Vatandaşlarımızı taciz etme çalışmaları var. Yalova'da da bu var. Bu konuda da sürekli görüşme halindeyiz. Emniyet teşkilatımız da gerekli tedbirleri almıştır. Provoke etmek isteyenlerin oyunlarına gelmeyiz."

Cumhurbaşkanı seçiminde üstün başarı sağlayan ilçe başkanlarına teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından basına kapalı devam eden toplantıya, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Bursa Milletvekili Bedrettin Yıldırım, AK Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve partililer katıldı. - Yalova

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti Yalova İl Danışma Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement