AK Parti'nin Haftalık Basın Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin Haftalık Basın Toplantıları Devam Ediyor

AK Parti\'nin Haftalık Basın Toplantıları Devam Ediyor

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen haftalık olağan basın toplantıları sürüyor.

13.10.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından düzenlenen haftalık olağan basın toplantıları sürüyor. Toplantıda konuşan İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken, Anakara'daki patlamayı değerlendirerek, benzer saldırıların hep yaşandığına dikkat çekti.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ötken, Ankara'da meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlere baş sağlığı, yaralı vatandaşlara da acil şifalar diledi. 7 Haziran öncesinde de böyle olayların yaşandığını belirten Ötken, her seçim öncesi birilerinin toplumu galeyana getirmek için düğmeye bastığını savundu. Herkesi dikkatli olmaya ve duyarlı davranmaya davet eden Ötken, "Umarım bir daha böyle üzücü olaylar yaşamayız. Bir takım partiler barıştan bahsediyor ama meydanları da kan gölüne çevirmeye devam ediyor" diye konuştu.

"SİYASİLER BİR ARAYA GELMELİYDİ"

AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Tutumlu da, konuşmasına Ankara'daki terör saldırısı ile başladı. Tutumlu, "Ankara'da yaşanan terör olayları ülkemizi yasa boğdu. Terörün amacı da bir nevi bu birlik ve beraberliğimizi bozmak bizi ayrıştırmak bir araya gelmemizin önüne geçmek. Bir diğer amacı ise halkı sindirmek, rutin hayatını bozmak ve ülkenin istikrarına zarar vermek. Siyasi partiler böyle önemli konularda bir araya gelebilmeli, anlaşabilmeli, teröre karşı tek vücut olabilmeli. Halka güven vermelidir. 7 Haziran sonrasında bir araya gelmek amacı ile hükümet kurma çalışmalarında yaşanan bir araya gelememezliğin bir benzerinin de terör münasebeti ile yaşamamız ayrıca üzücüdür" dedi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin Haftalık Basın Toplantıları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement