AK Parti'den Kyk'ya Ziyaret - Son Dakika
Eğitim

AK Parti'den Kyk'ya Ziyaret

AK Parti\'den Kyk\'ya Ziyaret

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve beraberindeki heyet, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Kütahya İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

12.02.2016 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş ve beraberindeki heyet, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Kütahya İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

KYK İl Müdürü Feyzullah Gayret, Ali Çetinbaş ve beraberindeki heyete KYK çalışmaları, yurtların durumları ile ilgili bilgiler vererek yürütülen projeler hakkında sunumda bulundu.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Kredi Yurtlar Kurumu Kütahya İl Müdürlüğümüz sorumluluk alanlarında başarılı çalışmalar yaparak, Üniversite öğrenimi gören öğrencilerimizin kaldığı yurtları sıcak bir yuva haline getirerek daha iyi şartlarda yaşam sürmelerini sağlamak için var gücüyle çalışmaktadır" dedi. Çetinbaş, 'İl Müdürlüğümüzün teşkilat yapılanması tamamlanmak üzere olup inşallah Kütahya'mız genelinde daha başarılı yatırımlara ve başarılara imza atacaklardır. Bizler AK Parti teşkilatları olarak bu inançla her zaman üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimizin daha iyi şartlarda ve daha iyi sosyal imkanlarla yaşam sürmelerini sağlamak için el birliği ile çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş yetkililerle birlikte yurtları gezerek yurt koşullarını yerinde inceledi.

Ziyaret ve incelemelere İl Yönetim Kurulu üyeleri Hayri Öz, Nurseda Pişkiner, Osman Zeybek ve Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Batur'da katıldı.t etti.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Eğitim AK Parti'den Kyk'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement