AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Saray'da Yapıldı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Saray'da Yapıldı

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Saray\'da Yapıldı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı Genel Başkan Süleyman Soylu'nun katılımı ile Saray ilçesinde yapıldı.

18.03.2013 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısı Genel Başkan Süleyman Soylu'nun katılımı ile Saray ilçesinde yapıldı.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, İl Danışma Meclisi toplantılarını her ay bir ilçede yapmaya devam ediyor. Saray'daki il danışma meclisi toplantısı Tasdelen Düğün Salonu'nda yoğun katılım ile gerçekleşti. Saray'da yapılan İl Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, İstanbul Milletvekili Gülay Dalyan, Tekirdağ Milletvekilleri Özlem Yemişçi ve Ziyaeddin Akbulut, İl Başkanı Ahmet Kambur, ilçe başkanları

ve çok sayıda ak partili salonu doldurdu.

İl danışma meclisi toplantısının divan üyeliklerine Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Berk Öge, Veliköy Belediye Başkanı Hanefi Belindir, Kadın Kolları Medya Tanıtım Başkanı Zeynep Karakuzu ve Divan Başkanlığına İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Özkan Taşkıner seçildi.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur "Her ay il danışma meclisi toplantılarımızı bir ilçemizde yapmaya devam ediyoruz ve edeceğizde. Bundan sonra ki toplantılarımızın hepsi AK Partiye yakışır salonlarda olacak ve bu salonları dolduracağız. İl danışma meclisimiz şimdiden hepimize hayırlı olması dileğiyle" diyerek konuşmasını noktaladı.

Saray'da düzenlenen il danışma meclisi toplantısının hemen ardından Toplantıya katılanlar ile birlikte guruplara ayrılarak AK Parti yöneticileri ve üyeleri Saray'ı gezerek vatandaşların sorunlarını dinlediler.

18.03.2013 14: 26: 18

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı Saray'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement