AK Parti Araban Gençlik Kolları Piknikte Buluşup Stres Attı - Son Dakika
Yerel

AK Parti Araban Gençlik Kolları Piknikte Buluşup Stres Attı

AK Parti Araban Gençlik Kolları Piknikte Buluşup Stres Attı

AK Parti Araban Gençlik Kolları 30 Mart yerel seçimlerinin stresini piknikte attı.

14.04.2014 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Araban Gençlik Kolları 30 Mart yerel seçimlerinin stresini piknikte attı.

Elif Mahallesi içme suyu tesislerinin bulunduğu Akpınar su gözünde düzenlenen pikniğe AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, AK Parti Elif Mahallesi Belediye Meclis Üyesi İbrahim Çobanoğlu, AK Parti Araban Gençlik Kolları Başkanı Turan Akça Şahin ve Arabanlı AK Parti'li gençler katıldı.

Kesilen 3 koç ile mangal keyfi ve saç tava pişirilen piknikte bir araya gelen Gençlik Kolları Teşkilatı üyeleri, AK Pınar piknik alanında doyasıya eğlendiler. Piknik programında konuşan AK Parti Araban Gençlik Kolları Başkanı Turan Akça Şahin, şunları söyledi:

"AK Parti Araban Gençlik Kolları üyelerinden oluşan biz Araban ilçesi gençliği olarak gerek partimiz, gerekse memleket ve vatan uğruna hiç durmadan çalışılacağımızı, geleceğin bizlere emanet edildiğinin ve bunu yükseklere taşımak için üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getirebilmek için üstün çaba göstereceğimizi belirtmek isterim. Önümüzdeki dönemlerde de bu tür yeni organizasyonlar düzenleyerek, teşkilatımız içindeki birlik beraberlik ve dayanışmayı artıracağız."

Piknikte AK Parti Araban gençlik kolları üyeleri seçim müziği olan Dombra'nın müziği eşliğinde halay çekip oyunlar oynadı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Araban Gençlik Kolları Piknikte Buluşup Stres Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement