AK Parti Adayları Destek Turlarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

AK Parti Adayları Destek Turlarını Sürdürüyor

AK Parti Adayları Destek Turlarını Sürdürüyor

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayları seçim turlarını sürdürüyor.

04.10.2015 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarından Faruk Çelik Mersavi aşiretinin önde gelenleri ile bir araya gelirken, İ. Halil Yıldız Suruç'ta, Mahmut Kaçar Haliliye'de, Abdurrahman Yetkin kent merkezinde, Kasım Gülpınar Siverek'te ve Halil Özcan ile Kemalettin Yıldıztekin ise Harran ve Akçakale'de halkla buluştu.

ÇELİK: BU SEÇİM BİRLİK, BERABERLİK, KARDEŞLİK SEÇİMİDİR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, seçim çalışmalarına devam ediyor. Çelik dün gece de Mersavi aşiretinin ileri gelenleriyle buluştu.

Akşamın ilerleyen saatlerinde parti yöneticileri ile Mevlevihane Külliyesi'ne giden Bakan Çelik, aşiret mensuplarından büyük ilgi gördü. Burada bir konuşma yapan Çelik aşiret mensuplarının bu yaklaşımının Urfa'nın genelinde hakim olduğuna vurgu yapıp, şunları söyledi: "2011 seçimlerinden çok farklı bir hava var Urfa'da. Urfalılar son dönemde yaşanan terör, şiddet olaylarından son derece rahatsızlar. Şehirlerinin bu tür olaylarla anılmasını, haklı olarak istemiyorlar. O nedenle nere gitsem, kiminle konuşsam 'birlik, beraberlik, kardeşlik, huzur' vurgusu yapıyor. Bunlar hepimizin ortak paydası. Çocuklarımız için geleceğimiz için olmazsa olmazımız. Çok şükür, sen - ben meselesinin bizi bir yere ulaştıramayacağının Urfa bilincinde. Huzursuzluğun, şiddetin, terörün nelere malolduğunu esnafından çiftçisine, gencinden çocuğuna herkes görmüş durumda. Bize düşen bu tablo karşısında birlik olmak, beraber olmaktır. İnanıyorum ki 1 Kasım'da Şanlıurfa şanına yakışanı yapacak, huzurun, barışın, kardeşliğin karşısında olanlara gereken dersi verecek."

İ. HALİL YILDIZ SURUÇ'TA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adaylarından İbrahim Halil Yıldız ise seçim çalışmaları kapsamında seçim bölgesi Suruç'ta esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Temaslarında Yıldız, 1 Kasım seçimlerinde halkın AK Parti'ye destek olmalarını istedi. Esnaf ziyareti sırasında açıklama yapan Milletvekili adayı Yıldız, istikrardan yana oy kullanılması çağrısında bulundu.

Yıldız, "Suruç esnafımızı ziyaret ettik. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamaya özen gösteriyoruz. Önümüzdeki seçimler ülkemiz ve ilimiz için çok önemli. Vatandaşlarımızın ülkemizin geleceği için, ülkenin siyasi ve ekonomik istikrarı için AK Partiye teveccüh göstermelerini istiyoruz. Tek amacımız tek başına ve güçlü bir iktidarla hem Şanlıurfa'mıza hemde Suruç ilçemize hizmet etmektir. Sağ olsunlar vatandaşlarımız bize bu konuda büyük teveccüh gösteriyor. Bizlere iletilen sorunları çözüme kavuşturmak için güçlü bir şekilde meclise gitmemiz gerektiğini insanlarımıza anlatıyoruz. İnsanlarımız bize inanıyor, güveniyor. İnşaallah bu güvenlerini boşa çıkarmayacağız" dedi.

KAÇAR HALİLİYE KIRSALINDA

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar da Haliliye'ye bağlı kırsal mahalleleri ziyaret etti. Kaçar, Şanlıurfa'da seçimlerin AK Partinin lehine sonuçlanacağına inandığını söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar, beraberinde Büyükşehir Belediye Meclis üyesi İsa Kızıldemir ile birlikte Haliliye'ye bağlı Akören, Kalecik, Kenperli, Yenice, Aşağı Komat, Mağaracık, Diphisar ve Yıldız Mahallelerini ziyaret etti ve vatandaşlardan destek istedi.

Kaçar, "Haliliye'ye bağlı kırsal Mahallelerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Şu anda Yıldız Mahallesindeyiz. Yıldız Mahallesinin gerek büyükleri gerek muhtarıyla bir araya gelme imkânımız oldu. İnşallah 1 Kasım seçimleri bütün Türkiye'de olduğu gibi bölgemizde de AK Parti lehine son derece olumlu bir şekilde inşallah sonuçlanacak. Çünkü biz Türkiye'nin istikrarı ve Şanlıurfa'nın huzurunu ne anlama geldiğini bu süreçte çok daha fazla görme imkanına sahip olduk. Bizde bölgenin milletvekili olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da inşallah milletimizin hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Ben ziyaret ettiğimiz mahallelere ve son olarak Ziyaret ettiğimiz Yıldız Mahallesi muhtarına ve bütün mahalle sakinlerimize huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bize gereken ilgiyi alakayı ve desteği ifade ettiler. İnşallah birçok mahallede olduğu gibi bu mahallemizde de bir desteği alacağız inşallah" dedi.

YETKİN BAHÇELİEVLER'DE

AK Parti Milletvekili adayı Abdurrahman Yetkin ise seçim çalışmaları doğrultusunda Bahçelievler esnafını ziyaret etti. Yetkin halkın teveccühünün kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Yetkin'e temaslarında Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat ve ilçe teşkilatı ile birlikte Şair Şevket, Bahçelievler, Sultan Fatih ve Mimar Sinan mahallelerinde esnafını ziyaret etti. Abdurrahman Yetkin Bahçelievler'de tek tek iş yerlerini gezerek vatandaşlardan destek istedi.

GÜLPINAR SİVEREK'TE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar da Siverek'te esnafı ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterdiği Gülpınar sorunları not alıp bazı sorunların çözülmesi amacıyla kendisiyle birlikte ziyarete bulunan Siverek Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu ile Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş'a bilgi vererek vatandaşların sorunlarının bir an önce çözülmesini istedi.

Siverek kentinin her zaman barış ve huzurdan, kardeşlikten ve dostluktan yana olduğuna dikkat çeken Gülpınar, "Şanlıurfa ve ilçelerinin sorunlarını biliyoruz mevcut sorunların çözümü için dün olduğu gibi yarında takipçisi olup çözümü için projelerin hayata geçirilmesini sağlayacağız" dedi.

ÖZCAN, HARRAN VE AKÇAKALE'DE

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Doç. Dr. Halil Özcan, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Akçakale ve Harran ilçesi kırsalında çalışmalarını sürdüren Özcan, Damlasu, Aydıncık, Koyunluca, Konacık, Damlasu, Demirli (Köylerinde) mahallelerinde vatandaşlar ve aşiretlerin ileri gelenleriyle görüşerek 1 Kasım'da partisine destek istedi. Özcan, AK Parti'yi tek başına iktidar yapacaklarını söyledi.

Öte yandan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av. Kemalettin Yılmaztekin de Akçakale ve Harran ilçeleri ile bağlı kırsal mahallelerinde AK Parti'ye destek arayışlarını sürdürdü.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel AK Parti Adayları Destek Turlarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement