AK Parti Muratpaşa Adayı Bulut'tan İşçilere Teminat - Son Dakika
Yerel

AK Parti Muratpaşa Adayı Bulut'tan İşçilere Teminat

AK Parti Muratpaşa Adayı Bulut\'tan İşçilere Teminat

AK Parti Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Cihan Bulut, Belediye İş Sendikasını ziyaret etti.

27.02.2014 15:14  Güncelleme: 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut, Belediye İş Sendikası'nı ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Abdullah Işıkhan da katıldı.

Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut, Belediye İş Sendikası Başkanı Murat Barış ve yönetim kurulu üyelerine yaptığı ziyarette, Muratpaşa bölge sınırlarında deniz alanlarının fazla olduğunu ancak belediyeye ait bir plajın dahi olmadığını belirtti. Bulut; "Muratpaşa ilçe sınırlarında sadece Lara Plajı mevcut. ve buranın yüzde 50'si Büyükşehir Belediyesi'ne yüzde 50'si ise İl Özel İdare'ye ait. İl Özel İdare kapatılacağı için biz yüzde 50 hissesini alarak Muratpaşa Belediye'sine kazandıracağız. Bu plajda ihaleler düzenleyerek başkalarının arka bahçesi yapmayacağız. Plajı ticaret hane olarak değil sosyal tesisi hizmet alanı olarak göreceğiz. Eğer bu sözlerimizi tutmazsak, gelin evimin önüne bir hafta boyunca davul zurna ile eylem yapın. Size bu kadar açık çek veriyorum. Biz her sözümüzü mutlaka tutacağız" dedi.

Muratpaşa sınırlarında bulunan Kırcami imar planına da değinen Cihan Bulut; artık Kırcami'nin hızlı bir şekilde plana kavuşması gerektiğini, bu sorunun yıllardır Muratpaşa'nın kanayan yarası olduğunu söyledi. "Ben Kırcami çocuğuyum" diyen Bulut, "Benim Ermenek tapumun belediyenin çekmecesinde ne işi var? Bu bizim tapumuz. Bu tapular sizin tapunuz. İnşallah Muratpaşa'da Belediye Başkanı olursam ilk hızlandıracağım ve başaracağım iş Kırcami imar sorunu olacak. Ben vatandaşa seçim öncesi vaatler verip daha sonra kayıp olan bir insan değilim" diye konuştu.

Belediye İş Sendikası Murat Barış ise konuşmasında Büyükşehir Belediyesi ve Muratpaşa Belediyesi ile işçi sınıfı olarak çok sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, "Büyükşehir'in ve Muratpaşa'nın her zaman işçilere olan bahanesi para sıkıntısı oldu ancak Büyükşehir Belediyesi'nde ve Muratpaşa Belediyesi'nde para sıkıntısı yok. Sadece parayı idare edememe durumu var. Bu sebepten dolayı ise ne taşeron firma çalışanlarına ne de işçilere paralarını ödeyebiliyorlar. Mağdur ediyorlar" dedi. Barış, sorunları ile Belediye Meclis üyesi iken ilgilenen Ak Parti Muratpaşa Belediye Başkan adayı Cihan Bulut'un adaylığından büyük memnuniyet duyduklarını ve başkan olması durumunda kendilerine büyük faydalarının olacağına inandıklarını söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Muratpaşa Adayı Bulut'tan İşçilere Teminat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement