Ajda Pekkan: İnsanların Yüzlerini Görüyorum - Son Dakika
Magazin

Ajda Pekkan: İnsanların Yüzlerini Görüyorum

Ajda Pekkan: İnsanların Yüzlerini Görüyorum

Süperstar, Sema Çelebi'nin kendisi hakkındaki ağır suçlamalarına, "İyi yapmış, insanların yüzlerini görüyorum" diye tepki gösterdi.

18.04.2015 09:05  Güncelleme: 09:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süperstar Ajda Pekan, önceki gün Bebek'te kuaföre girerken görüntülendi. Dört saat bakım yaptıran Süperstar, çıkışta gazetecilerin soru sormalarına fırsat vermeden; "Beni üzmeyin çocuklar" dedi.

"BENİ ÜZMÜYOR"

Pekkan, Sema Çelebi'nin geçen haftanın magazin gündemine bomba gibi düşen sözlerinin hatırlatılması üzerine; "İyi yapmış. Beni üzmüyor bu tip şeyler. Daha çok mutlu oluyorum. İnsanların yüzlerini görüyorum" cevabını verdi.

"ARKADAŞIMIN DAMADIYLA KIRIŞTIRDI"

Sema Çelebi, konuk olduğu 'Söylemezsem Olmaz' programında Süperstar için şunları söylemişti: "Ajda Pekkan arkadaşımın damadıyla kırıştırdı, kızı kocasından ayırdı. Ajda'yı hep gittikleri yerlere çağırırlardı."

"70 YAŞINDA, ADAM ARIYOR"

"İçinde sürekli bulunduğun bir ailenin damadını alıyorsun, bir de utanmadan Tuğçe Çavuşoğlu'na tazminat davası açtı. Neyse ki kaybetti. 70 yaşında adam mı ararmış insan koynuna. Ajda'nın şöhreti söndü, aşağı kaymaya başladı. Konserlerde de playback yapıyor."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ajda Pekkan: İnsanların Yüzlerini Görüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ...: Ajda SÜPERSTAR dır !!! 7 9 Yanıtla
  • H: Ölüm sanada gelecek Ajda unutma... 11 1 Yanıtla
  • abuzer kadayif: Afrikada yiyecek bulamayan ac insanlara şarkı söyleyip keşke CD lerimide getirseydim diyen babaanne degilmi bu ayrıca bunun basarisi ne de süper star ne yapmış başarıları ne imiş kendimiz calip kendimiz oynuyoruz super star arayanlar bi dünyaya baksın bide tarkan var İngilizce şıngıl yaptı ne oldu foooooos super star mega starmis kendi calip kendi oynayan toplumuz yazık yazik 7 2 Yanıtla
  • .,,,,: Bu ermeni hatinlara hastayim be 1 7 Yanıtla
  • tatar: kim nederse desin 35 yıl ömce dünyaya geldim 35 yıldır bu kadına açığım il son ve tek aşkım 2 5 Yanıtla
  • : Adamdada o kadar haysiyet yokmuş ki demek anası yaşındaki kadının oyununamı gelmiş iyi yapmış Ajda hanım aile babası adam salak olmayacak yoldan geçen heran gibi namsız bir kadın olsaydı konunun üstünü kapatırsınız rezil olduk diye kendinize denk görmezsiniz söz konusu ünlü olunca rezil etmek için elinizden geleni yaparsınız. Müstehak. 3 2 Yanıtla
  • H.K.TRABZON: BİRAZDA AKIBETİNİ GÖREBİLSE ALLAH HİDAYET VERSİN 4 1 Yanıtla
  • :(): bu yaşına kadar her halde kimse bunu yüzünü göstermemiş 4 0 Yanıtla
  • SU: BİZ ZATI FEHİMANELERİNİN YÜZÜNÜ GÖREMİYORUZ, ÇÜNKİ HER YIL DEĞİŞEN YÜZ:))) 3 1 Yanıtla
  • ismail: Bizde sana bakiyoz fakat yuz goremiyoz 1 0 Yanıtla

Advertisement