Ajans Press Dağıtım İşinde - Son Dakika
Yerel

Ajans Press Dağıtım İşinde

1953’ten beri medyayı takip eden ve müşterilerine milyonlarca haber arasından kendileriyle veya rakipleriyle ilgili olan haberleri seçerek gönderim yapan medyadaki gözünüz Ajans Press, dağıtım sektörüne hızlı giriş yaptı.

23.09.2014 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1953'ten beri medyayı takip eden ve müşterilerine milyonlarca haber arasından kendileriyle veya rakipleriyle ilgili olan haberleri seçerek gönderim yapan medyadaki gözünüz Ajans Press, dağıtım sektörüne hızlı giriş yaptı.

Ajans Press Group şirketler Ceo'su Mehmet Ali Özkan, "Medyadaki Gözünüz olarak 61 yıldır bilgi dağıtıyoruz. Bu süreçte kazandığımız tecrübeleri değerlendirmeye karar verdik ve Ajans Press group şirketlerine bir de Ajans Press Kurye'yi ekledik" şeklinde konuştu.

Ajans Press Teknolojisini arkasına alan dağıtım şirketi,sadece bilindik moto-kurye hizmetlerini kapsamıyor.Yüzlerce veya milyon adetlerde dergi, davetiye, bülten, fatura, zarf, ekstre, poliçe, promosyon malzemeleri, broşür, insert, katalog, vb. toplu dağıtımlarda; nakliyeden etiketlemeye, poşetlemeden dağıtıma kadar tüm ihtiyaçlara çözüm üretiyor. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ajans Press Dağıtım İşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement