"Sakarya'nın Hizmetindeyiz" - Son Dakika
Yerel

"Sakarya'nın Hizmetindeyiz"

"Sakarya\'nın Hizmetindeyiz"

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Atabek, Sakarya'da gerçekleştirdiği koordinasyon toplantıları kapsamında, ilçelerdeki çalışmaları masaya yatırdı.

21.01.2015 19:09  Güncelleme: 19:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya'da gerçekleştirdiği koordinasyon toplantıları kapsamında, ilçelerdeki çalışmaları masaya yatırdı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya'nın Kuzey Bölgesi'ne adeta çıkartma yaptı. Bakanlık Bürokratlarının da hazır bulunduğu toplantılara ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, ilçe daire müdürleri, Ak Parti İlçe Başkanları da katılarak, ilçelerdeki çalışmalar ve talepler değerlendirildi. Sakarya'nın tüm ilçelerinde detaylı bir çalışma başlattıklarını vurgulayan Çiğdem Atabek, "Sayın Bakanımızın talimatıyla Sakarya'da başta bakanlığımızla ilgili konular olmak üzere, tüm konularda yapıcı adımlar atmak amacıyla çalışmalara başladık. İlçelerimizi tek tek ziyaret edip Kaymakamlarımızdan, Belediye Başkanlarımızdan ve İlçe Başkanlarımızdan bölgeyle ilgili bilgi ve taleplerini alıyoruz. Bu çalışmalarımızı daha sonra Sayın Bakanımızın başkanlığında il üst düzey toplantısında masaya yatırıp, Sakarya'mızın her alanında atılması gereken adımların hızla atılmasını sağlayacağız. Bizler Sakaryalıların hizmetindeyiz" açıklamalarında bulundu.

Atabek, Sakarya'nın Aile Sosyal Destek Programı'nda pilot bölge seçildiğine dikkat çektiği konuşmasında, "Dezavantajlı diyebileceğimiz vatandaşlarımıza yönelik çok önemli bir projeyi de hata geçiriyoruz. Bu kapsamda sosyal hizmet görevlilerimiz desteğe ihtiyacı olan ailelerimizle yüz yüze iletişime geçerek, onların sorunlarıyla bizzat ilgilenip çözüm üretecekler" dedi. Bakan Yardımcısı Atabek, güne Sögütlü ilçesiyle başladı. Söğütlü Kaymakamlığında brifing aldıktan sonra, Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Söğütlü Belediye Başkanlığını ziyaret eden Atabek, daha sonra Ferizli Kaymakamlığını, Ferizli Ak Parti İlçe Başkanlığı'nı ve Ferizli Belediye Başkanlığı'nda da ziyaretlerde bulundu. Atabek, daha sonra Karasu ve Kocaali İlçeleri'nde de benzer toplantılar gerçekleştirdi. Koordinasyon toplantıları bu hafta Hendek, Akyazı, Karapürçek, Kaynarca ile devam edecek. Daha sonra da diğer 8 ilçe tamamlanarak Bakan Ayşenur İslam'a rapor sunulacak. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Sakarya'nın Hizmetindeyiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement