"Pes" dedirten hırsızlık! Pamuk Prenses'in cücelerini çaldılar - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

"Pes" dedirten hırsızlık! Pamuk Prenses'in cücelerini çaldılar

"Pes" dedirten hırsızlık! Pamuk Prenses\'in cücelerini çaldılar
24.11.2025 09:42

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde yer alan Horan Park'ta çocuklar için yerleştirilen Pamuk Prenses ve 7 Cüceler figürlerinden 3 cüce çalındı. Pamuk Prenses'in 4 cücesi kalırken yaşanan hırsızlık "pes" dedirtti.

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde yer alan Horan Park'ta akılalmaz bir hırsızlık olayı yaşandı. Geçtiğimiz aylarda parkta çocuklar için oluşturulan oyun alanına neredeyse her çocuğun okuduğu Pamuk Prenses ve 7 Cüceler Masalındaki oyuncak figürler yerleştirildi.

'Pes' dedirten hırsızlık! Pamuk Prenses'in cücelerini çaldılar

PAMUK PRENSES'İN 3 CÜCESİNİ ÇALDILAR

Bir süre sonra parka yerleştirilen cücelerden üçü ortadan kayboldu. Meydana gelen hırsızlık olayı akıllara durgunluk verirken, cücelerin eksik olduğunu gören ziyaretçiler ise hayretler içinde kaldı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Pes' dedirten hırsızlık! Pamuk Prenses'in cücelerini çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Türkiye genci Türkiye genci:
    Hayret hikayede hep kaybolan pamuk prenses olurdu demek tersine dönüyo çalanların insanlık namına getirmesini rica ederiz ne istiyonuz cücelerden :) 0 0 Yanıtla
  • SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement