Adilcevaz'da Kaynaşma Yemeği - Son Dakika
Yerel

Adilcevaz'da Kaynaşma Yemeği

Adilcevaz\'da Kaynaşma Yemeği

Adilcevaz Belediye Başkanlığı bünyesinde çalışan ve geçtiğimiz yıl kasım ayında sözleşmeleri yenilenen Hizmet İş Sendikasına bağlı 17 kadrolu işçiye yemek verildi.

20.01.2015 10:28  Güncelleme: 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adilcevaz Belediye Başkanlığı bünyesinde çalışan ve geçtiğimiz yıl kasım kayında sözleşmeleri yenilenen Hizmet-İş Sendikasına bağlı 17 kadrolu işçi, belediyede personeli ve meclis üyelerine yemek verdi.

Belediye garajında verilen yemeğe katılan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, emeğe saygı gösterdiklerini ve emeğin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi.

Sendika yetkilileriyle yaptıkları görüşmede, personel maaşlarını çevre il ve ilçe beldelerinde çalışan personellerle aynı düzeye getirmeye çalıştığını bildiren Gürsoy, şöyle konuştu:

"Bu göreve gelirken tek hedefimiz Adilcevaz için hizmet vermekti. Adilcevaz benden de burada bulunan herkesten de daha değerlidir. Adilcevaz bizden hizmet bekliyor. İlçemizin sorunlarını sıkıntılarını hep birlikte çözmeliyiz ki vatandaşlarımızın hayır dualarını alalım. Bu sebeple burada bulunan tüm personelimizin hakkıyla ve layıkıyla görevlerini yerine getirmelerini istiyoruz."

Hizmet-İş Sendikası Adilcevaz Temsilcisi Tamer Nacar ise sözleşmelerini yenileyerek işçilerin maaşını çevre belediyelerin maaşlarının seviyesine ulaştıran Gürsoy'a teşekkür etti. - Bitlis

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Adilcevaz'da Kaynaşma Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement