Abdürrahim Albayrak'tan Prandelli Hakkında Çarpıcı Açıklamalar - Son Dakika
Spor

Abdürrahim Albayrak'tan Prandelli Hakkında Çarpıcı Açıklamalar

Abdürrahim Albayrak\'tan Prandelli Hakkında Çarpıcı Açıklamalar

Galatasaray yöneticisi Abdürrahim Albayrak, bir televizyon programına katılarak Prandelli hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

24.11.2014 00:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak bir televizyon programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Telegol programına canlı yayında telefonla bağlanan Galatasaray Kulübü'nün yöneticisi açık şekilde Prandelli'den memnun olmadığını söyledi.

İtalyan teknik adamla ilgili çok önemli sözler söyleyen Abdürrahim Albayrak, "Galatasaray taraftarı yerden göğe kadar haklıdır. Şu şartlarda Prandelli'nin arkasında kalmam çok zor. İçim kan ağlıyor. Eski yönetim Cesare Prandelli'ye gerçekleştirilemeyecek sözler vermiş. Cesare Prandelli'ye vaad edilen şeyler inanılmaz. Şu anda futboldan memnun değilim. Prandelli'nin sözleşmesine bakarsanız, kafayı yersiniz. 2 gün sonra Avrupa maçımız var. Sözleşmesinde çok ağır maddeler var. Mancini hayatımda tanıdığım en dürüst insanlardan biri. 1 kuruş para almadan gitmiş. Keşke Prandelli de tazminat istemese. Prandelli 'ben buraya çalışmaya geldim' diyor" şeklinde konuştu.

"Ocak'a kadar süre verin"

Cesare Prandelli ile yollar ayrılıp ayrılmayacağı sorusuna cevap veren Albayrak Ocak ayını işaret etti ve Ocak'a kadar zaman verin ifadelerini kullandı.

Ocak ayında takımda çok ciddi değişimlerin olacağını söyleyen Albayrak, "Takıma giremeyen oyuncular satacağız. Bu gidenlerin ardından tasarruf yapacağız ve 1-2 oyuncu alacağız. Ocak'ta yıldız alınacak. Yıldız futbolcu satmayacağız. Ocak ayında futbolcular da çok ciddi bir değişiklik olacak. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor formasını giymeyi Allah herkese nasip etmez. Ocak ayında futbol oynayanlar oynayacak, oynamayanlar ise gidecek" dedi.

"Toplantılar devam edecek"

Trabzonspor'la oynana maçın ardından Florya'da teknik heyet ve futbolcularla bir toplantı yaptıklarını söyleyen Albayrak, "Bugün çok ciddi bir toplantı yaptık. Pazartesi günü de bu toplantı devam edecek. Dün akşam çok ciddi bir acı çektik. Bundan sonra böyle olmayacak. Bunu net şekilde garanti ediyorum" şeklinde konuştu.

Wesley Sneijder'in Trabzonspor maçında 11'de başlamasına şaşırdığını söyleyen Sarı-Kırmızılı takımın yöneticisi Sneijder'i Ali Dürüst oynatmadı şeklinde bir şey söz konusu değil. Kadroyu gördükten sonra moralim çok bozuldu. Ali Dürüst bana 'Ne oldu?' dedi. "Bu kadro ile bu maçı alamayız" dedim. Biz kadroya karışamayız. Taraftarımızdan özür diliyorum. Taraftarımız Sneijder oynayacak diye kombine alıyor. Galatasaray'da Sneijder'i bilerek küstürmeye çalıştığımızı söyleyen yönetici varsa, derhal istifa etmeli. Sneijder ile sözleşme uzatacağız. Kendisiyle konuştuk. Ne demek küstürmek. Böyle bir şey söz konusu değil" diye konuştu.

" Hikmet Karaman'la anlaşıldığı doğru değil"

Teknik direktör Hikmet Karaman'a teklif yapılıp yapmadığı sorulan Albayrak, Karaman'a bugün teklif götürmedik. Böyle bir şey yok. Bu tamamen gerçek dışı diye yanıtladı.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Abdürrahim Albayrak'tan Prandelli Hakkında Çarpıcı Açıklamalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement