91 Yaşındaki Kadına Tecavüz Etti - Son Dakika
Güncel

91 Yaşındaki Kadına Tecavüz Etti

İskoçya'da sabahın ilk ışıklarına kadar alkol alan 17 yaşındaki Kriss Strachan, zorla girdiği evde 91 yaşındaki kadına tecavüz etti.

22.11.2014 14:23  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İskoçya'da yaşanan dehşet verici olayda, 17 yaşındaki Kriss Strachan 91 yaşındaki bir kadına tecavüz ettiğini itiraf etti.

EVE ZORLA GİRDİ

Mirror gazetesinde yer alan habere göre, arkadaşlarıyla bir partiye giden Strachan, sabahın erken saatlerine kadar alkol aldı. 27 Temmuz günü sabah 7 sularında, tanımadığı yaşlı kadının kapısını çalan Strachan, bir akrabasının geldiğini zannedip kapıyı açan kadının evine zorla girdi ve cinsel ilişkiye girmek istediği söyledi.

DİRENMEYE ÇALIŞTI AMA...

Emekli dul kadın cesurca mücadele etti. Saldırganın suratını çizen kadın, yardım umuduyla duvarları yumrukladı. Strachan kadına susmasını yoksa onu öldüreceğini söyledi. Kadının boynuna sarılan saldırgan, yumrukladığı kadına tecavüz edip evden ayrıldı.

Komşunun evine sendeleyerek giden kadın, saldırıldığını ve kendisine tecavüz edildiğini söyledi. Travma geçiren kadın, yaşadığı şoktan dolayı polise olayları tekrar anlatamadı.

ÖLMEK İSTİYOR

Kendi başına yaşayan ve hiçbir fiziksel kısıtlama durumu olmayan kadının olaydan sonra içine kapandığı ve bir polis memuruna "ölmek istediğini" söylediği ortaya çıktı. Erkek polislerin yanında kalamayan kendini çok gergin hisseden yaşlı kadın, yanında kadın bir polisin kalmasını istedi.

"ARADIĞINIZ KİŞİ BENİM"

Ertesi sabah, Kriss Strachan'ın annesi mahallede yaşanan tecavüz olayını öğrendi. Saldırganın yeşil bir kıyafet giydiğini öğrenen kadın, kanepesinde bu renkte bir eşyayı görünce oğlunun yanına gitti. Annesi kendisiyle yüzleşince, ağlamaya başlayan Strachan, üzgün olduğunu ve teslim olmak istediğini söyledi.

Polise teslim olan genç İskoç, "Aradığınız kişi benim. Kendimi öldürmek istiyorum. Yaşlı kadına ne yaptığıma inanamıyorum. Ben bir pisliğim." dedi.

Mahkemesi süren saldırganın cezası henüz belli olmadı.

91 Yaşındaki Kadına Tecavüz Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 91 Yaşındaki Kadına Tecavüz Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • fiko: Olay adana damı olmuş 36 4 Yanıtla
  • semih: Hemen nikah masasına oturtup nineyle nikahını kıycan 29 6 Yanıtla
  • MANİLA: Alkol bütün kötülüklerin anasıdır diye boşuna demiyorlar ben tekel bayii işletiyorum bana sorun bir insanın ayık iken ki hareketleri ile sarhoş iken ki hareketlerinin ne kadar değiştiğini ne insanlar ile karşılaşıyoruz keşke kökünden kaldırsalar ben de kullanıyordum Allah, ıma bin şükür tövbe ettim kendimden de biliyorum insan içince o meleti yapmayacağı şeyleri yaptırıyor bu çocuk normalde olsa hayatta yapmaz ama alkol insanı öyle bir dürtüyorki kullanan bilir sadece iyi ki dinimizce yasaklanmış 28 2 Yanıtla
  • Asena: Allah bize böylelerinden korusun 18 2 Yanıtla
  • Cemal : Evlenmeleri lazim bence 9 6 Yanıtla
  • fatihim: nineyi 15 lik sandı sapık 5 5 Yanıtla
  • EBU ZINDIK ANTİ HIRZANİ ADOLF HİTLER: BU HERİF ORDA OLDUKÇA İSKOÇYADAKİ BÜTÜN KARILARIN TENEKE DON GİYMESİ LAZIM 9 0 Yanıtla
  • ASMİN: GENÇ SARHOŞMUŞ MAR HOŞMUŞ AMA NİNEYİ TELEF ETMİŞ BAKSANIZA KADIN ÖLMEK İSTİYOR YAZIK 4 3 Yanıtla
  • cengiz: Nine mındarmı gidecek şimdi tövbee 4 2 Yanıtla
  • vanlı065: Ben bunun kanını içmek istiyorum 2 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement