300 kilo ağırlığında domuz avladılar - Son Dakika
3. Sayfa

300 kilo ağırlığında domuz avladılar

300 kilo ağırlığında domuz avladılar

Bursa'nın İnegöl İlçesine bağlı kırsal Aşağıballık Mahallesi'nde yaban domuzlarının ekili tarlaları talan etmesi üzerine harekete geçen avcılar 300 kiloluk bir domuz avladı. Domuzun iriliğini görenler gözlerine inanamadı.

16.12.2019 15:40  Güncelleme: 16:38

Bursa İnegöl'ün kırsal bölgelerinde fazla olan domuz popülasyonu dönem dönem çiftçiyi zarara uğratıyor.Domuzlar, çiftçilerin mahsullerini talan ederek köylüleri canından bezdirdi. Son olarakAşağıballık Mahallesi'ndeköylülerin talepleri üzerine sürek avına çıkan İnegöl Avcılar ve Atıcılar Kulübü üyeleri, köylülere zarar veren azılı domuzu zor da olsa bularak avladı.

AVCILAR GÖZLERİNE İNANAMADI

Domuzun büyüklüğü karşısından şaşkınlıklarını gizleyemeyen ve bölgede bu kadar büyük domuzun çok nadir görüleceğini belirten avcılar, domuzun yaklaşık 300 kilogram ağırlığında olduğunu ifade etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa 300 kilo ağırlığında domuz avladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • adanali: bursalılar zalimdir acımasızdır ne istediniz hayvandan yaratıklar sizi 4 56 Yanıtla
    Cahilsiniz: Sehirden atip tutmayin palavracilar. Binbir emekle yaptiginiz bahceyi talan etseydi napardiniz.? 7 1 Karadeniz: Her gün kadın cinayeti şiddeti haberi gelen Adanali, domuza mı acıdın. Klavye kahramanı seni 2 0 Antepli : Sizin gibi yanlış söyledin 0 0
  • vatandaş: Allah belanızı versin. 4 52 Yanıtla
    Hüsnü: aminnn. ellerinde tüfekle doğada serbestçe gezen bir canlıyı avladıkları için umarım tez zamanda geberirler ! 3 52 Vezir köprülü : Senin tarladaki 1 yıl beklediğin mahsülü Talan etsinler de görürüm ben seni Elektrik bağlarsın tarlana 9 0 Çiftçi : Ben köyde yaşıyorum çiftçilikle geçiniyorum Bu domuz lar yüzünden bütün mahsülümüz zarar görüyor 3 0
  • KraLL: Adamların zararını karşılayın o zaman çiftçi zaten 3 krş para kazanıo onuda domuzlarmı yesin 11 1 Yanıtla
  • x men : Ellerinize sağlık 5 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement