Polislerden "Sıfırlı" Tişörtle Mesaj - Son Dakika
Güncel

Polislerden "Sıfırlı" Tişörtle Mesaj

Polislerden "Sıfırlı" Tişörtle Mesaj

Bugün yapılan operasyonda bazı polislerin üzerindeki tişörtlerde yazılı bulunan Türkçe ve İngilizce 'Sıfır' ifadesi dikkat çekti.

01.09.2014 07:51  Güncelleme: 08:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabah saatlerinde yapılan operasyonda aralarında İstanbul Emniyet Müdürlüğü eski Mali Suçlarla Şube Müdürü Yakup Saygılı'nın da bulunduğu bazı polisler gözaltına alındı. Gözaltına alınan emniyet mensupları Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolüne çıkarılmaya başlandı. Gözaltına alınan bazı polislerin üzerindeki siyah renkli tişörtlerde yazılı olan Türkçe 'Sıfır' ve İngilizce 'Ze-Ro!' (Sıfır) ifadeleri dikkat çekti.

Gözaltındaki bir polis, sağlık kontrolünden çıktıktan sonra "Biz zaten sıfırız. Buradayız. Haram para sıfırlanmaz ama" dedi. Gözaltındaki emniyet mensuplarının sağlık kontrolü için hastaneye getirilmesine devam ediliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polislerden 'Sıfırlı' Tişörtle Mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • 1453 kartalları: ÜLKEYE İHANET CEZASIZ KALMAZ 2023 HEDEFI HİÇBİR GÜÇ ENGEL OLAMAZ 23 32 Yanıtla
    ALGIDIR ALGI: HE Bİ DE AYNI İŞÇİLER DEMEMİŞ MİYDİ ZORLA BALKON EFE'SİNİ MİTİNGLERİNDE GÖTÜRÜLÜYORDUK BAYRAK SALLAMAYA. GİTMEYENİ DE İŞTEN ÇIKARMAKLA TEHDİR EDİYORLARDI. . . HADİ BUNA NE DİYCEN? CHP'LİYMİŞ. . . 0 0 ALGIDIR ALGI: O zaman balkon efesi Putin'le en son görüşmesinde, ortak basın toplantısında, Putin'in AB müzakerelerinde sanırım Türkiye'nin büyük tecrübesi var ( 50 yıllık) ondan istifade edeceğiz şakasına, efe gayet ciddi bi şeklide 'Bizi Shaghai Birliğine alın, kurtarın bu AB'den' demesine Putin sadece güldü geçti, cevap vermeye bile gerek görmedi - bunu söylemeye gerek var mı? Vizyonsa, al vizyon kralı bu 0 0 1453 kartalları: GEZİ ZEKALI SEN HALA ANLAMADINMI ESPRİ İÇİNDE KAHKAHAYI. . . . MESELE ÜÇ BEŞ LAF DEGİL MESELE ENERJİ PAZARI 0 0 ALGIDIR ALGI: BATI HAYRANLIĞI BİTMİŞMİŞ. . . EVET, BİTTİ, AMA TEK TARAFLI BİTTİ. ONLAR EFENİZİ HESAPTAN SİLDİLER. . . BİZ BİTİRMEDİK ONU. . . HADİ ARAP BAHARINDAKİ PADİŞAHLAR ÜLKELERİNDE DEVRİM OLURKEN KAÇACAK VE ONLARI KABUL EDECEK ÜLKELERİ VARDI. YA EFE KAÇARKEN NEREYE KAÇACAK? YOKSA GEMİCİKLERDE Mİ YAŞAYACAK? 0 0 1453 kartalları: GEZİ ZEKALI NE MALEZYA NE ARABISTAN. . . UZAY SAHASINA 2 MİLYAR DOLAR YATIRIM YAPTI KİMSENİN BİLMEDİGİ GEZEGENE KAÇACAK 0 0 1453 kartalları: KANSIZLAR İFTİRA YALAN İÇİNDE BOGULACAKSINIZ ZAVALLILAR BİR VIZYONUNUZ OLSA DAVANIZ OLURDU SOYUNUZ OLSA HAREKETINİZ OLURDU 0 0
  • adil: yazıklar olsun sizin gibi polislere aldığınız maaşlar haram olsun suçluların kim olduğunu bildiğiniz halde meslektaşlaarınızı nasıl davranıyorsunuz hırsızlara teröristlere böyle davranmıyorsunuz 11 14 Yanıtla
  • tuna: sıfıra sıfır elde var sıfır demişler yani biz çalmadık diyorlar 6 0 Yanıtla
  • ZARDAKİYEDİNCİRAKAM: SIFIR OLMADAN RAKAMLARIN ANLAMI YOKTUR, SIFIR RAKAMI GEÇİŞ RAKAMIDIR. 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement