2014 Goal Zengin Listesi: Dünya'nın En Zengin Oyuncusu Kim? - Son Dakika
Spor

2014 Goal Zengin Listesi: Dünya'nın En Zengin Oyuncusu Kim?

2014 Goal Zengin Listesi: Dünya\'nın En Zengin Oyuncusu Kim?

David Beckham 2013 yılının en çok kazanan oyuncusuydu.

05.03.2014 18:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2014'de yalnızca iki ayı geride bırakmış olmamıza rağmen, yılın ilk haftalarında profesyonel futbolcular, paranın hayattaki önemini vurguladı.

2013-14 sezonu başında Wayne Rooney, Manchester United'dan ayrılmak istiyordu ve bu kariyerinde ilk değildi. Fakat bundan altı ay sonra Ocak başında yaptığı büyük miktarlı anlaşmanın ardından İngiliz oyuncu Old Trafford'u sevmeye başladı.

Başka bir tarafta da Toni Kroos, istediği ücreti vermeyen ve yeni anlaşma görüşmeleri şimdilik askıda bırakan Bayern Münih'te mutsuz. Ancak üç kupalık tarihsel bir sezonun ardından, orta saha oyuncusu uzun yıllar Bayern'de kalacak gibi görünüyordu.

İspanya'da ise Barcelona Başkanı Javier Faus, Lionel Messi ile yeni sözleşme için görüşmelerin başlamasına hazır olduklarını ve onu La Liga'nın en çok kazanan oyuncusu yapmak istediklerini vurguluyor (Messi bu ünvanını Real Madrid'in 2013'de yaptığı anlaşma ile Cristiano Ronaldo'ya kaptırmıştı).

Dünyanın en zengin oyuncusu kim? Bu yukarıdaki isimler ya da daha şaşırtıcı oyuncu.. Goal Zengin Listesi kimlerden oluşuyor?

Geçen sene İngiliz eski oyuncu David Beckham bu listenin zirvesindeydi. Beckham'ı Messi, Cristiano Ronaldo, Kaka ve Ronaldinho takip ediyordu.

Bu sene zirvede kim oduğunu merak ediyor musunuz? Bu bekleyişin sonuna geliyoruz.

10 Mart'ta çıkması beklenen son yayının içeriği heyecan verici olacak. Her yıldızın mali çıkışını görebilmek için Goal'ü takip etmeye devam edin.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor 2014 Goal Zengin Listesi: Dünya'nın En Zengin Oyuncusu Kim? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement