19 Yaşındaki Tenisçi Kyrgios, Avustralya Açık'ta Çeyrek Finale Çıktı - Son Dakika
Spor

19 Yaşındaki Tenisçi Kyrgios, Avustralya Açık'ta Çeyrek Finale Çıktı

Avustralya Açık'ta mücadele eden 19 yaşındaki Nick Kyrgios, erkekler dünya sıralamasının 46. basamağındaki Andreas Seppi'yi 3-2 yenerek çeyrek finale yükseldi.

25.01.2015 15:13  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avustralya'nın Melbourne kentinde düzenlenen turnuvadaki tek erkekler 4. tur maçında, geçen yıl Wimbledon'ın 4. turunda Rafael Nadal'ı eleyerek dikkatleri üzerine çeken Nick Kyrgios ile önceki turda 2 numaralı seribaşı Roger Federer'i saf dışı bırakan Andreas Seppi karşılaştı.

Maça iyi başlayan İtalyan Seppi, Avustralyalı rakibine göre ilk servislerinden daha yüksek oranda puan çıkardığı ilk 2 seti, 7-5 ve 6-4 alarak karşılaşmayı kazanmak adına büyük avantaj yakaladı.

MAÇI FİNAL SETİNE TAŞIDI

3. sette daha az hata yapan ve servis çizgisinde üstün bir performans gösteren dünya 53 numarası Kyrgios, rakibine 25 dakikada 6-3 üstünlük kurdu ve skoru 2-1'e getirdi. Büyük heyecana sahne olan 4. seti "tie break" sonunda kazanan genç raket, maçı final setine taşıdı.

Başa baş geçen final setini 8-6, yaklaşık 3,5 saat süren mücadeleyi de 3-2 kazanan Kyrgios böylece 2005'ten bu yana tek erkeklerde son 8'e kalan ilk Avustralyalı ve 1990'dan beri çeyrek finale çıkan en genç erkek tenisçi oldu.

19 Yaşındaki Tenisçi Kyrgios, Avustralya Açık\'ta Çeyrek Finale Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor 19 Yaşındaki Tenisçi Kyrgios, Avustralya Açık'ta Çeyrek Finale Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • hatice kos kiz tenisci geldi: Ayyy cok yakisikli anacim. tenisi benimle oynarmi. 3 0 Yanıtla
  • Brn: Hatice kendine gel Ayıptır yaa 0 0 Yanıtla

Advertisement