13.fanta Gençlik Festivali, Eskişehir?deki Coşku Dolu Son Konserle, Bu Yılki Rotasını Tamamladı! - Son Dakika
Güncel

13.fanta Gençlik Festivali, Eskişehir?deki Coşku Dolu Son Konserle, Bu Yılki Rotasını Tamamladı!

13.fanta Gençlik Festivali, Eskişehir?deki Coşku Dolu Son Konserle, Bu Yılki Rotasını Tamamladı!

13. yılında, müzik ve eğlenceyi Türkiye'nin dört bir yanına Athena ve Hadise ile taşıyan Fanta Gençlik Festivali'nin 16. ve son konseri, soğuk havaya rağmen festival alanını dolduran coşkulu müzik severlerin enerjisiyle, Eskişehir'de gerçekleşti!

28.09.2014 11:10

13. yılında, müzik ve eğlenceyi Türkiye'nin dört bir yanına Athena ve Hadise ile taşıyan Fanta Gençlik Festivali'nin 16. ve son konseri, soğuk havaya rağmen festival alanını dolduran coşkulu müzik severlerin enerjisiyle, Eskişehir'de gerçekleşti!

Türkiye'nin en büyük mobil müzik festivali Fanta Gençlik Festivali, şu ana dek kurulmuş en büyük sahnesi ile, Eskişehir'de son konserini gerçekleştirerek, bu yılki rotasını tamamladı. Bu yıl 16 şehir gezerek toplam 6000 km yol yapıp, festivali 1 milyona yakın seyirciyle buluşturan festival, böylece 13 yıl içinde toplam 95.500 km yol yapmış ve sanatçıları 7 milyon izleyiciyle buluşturmuş oldu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde gerçekleşen son konserde ise Eskişehirliler, müzik ve eğlenceye doydu.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi, kapıların açıldığı ilk andan itibaren enerjik festival severler tarafından dolduruldu. Önce Hayrettin'in şovu ile eğlenceye başlayan festival severler, gece boyunca Athena ve Hadise'nin sevilen şarkılarına hiç yorulmadan eşlik etti ve coşku dolu bir akşam yaşandı.

Athena'nın solisti Gökhan, Son Konserde Eskişehirspor Formasıyla ve Tüm Ekibiyle Fanta Sahnesindeydi!

Athena, konserin başlamasını heyecanla bekleyen sevenlerine, 'Arkadaşlar sizlerle olmak mükemmel bir duygu! Hava soğumuş, Kış gelmiş ama ısıtır, yakarız burayı!' dediği samimi merhaba sonrasında, sevilen şarkılarını seslendirmeye başladı.

Taraftarların marşı haline gelen 'Holigan' parçasında, Eskişehirspor formasıyla sahneye çıkan Athena'nın solisti Gökhan, festival severlerle hep bir ağızdan takımın tezahüratlarını seslendirerek, muhteşem görüntüler yarattı.

Athena, yeni çıkacak albümünden seslendirdiği şarkısına eşlik eden coşkulu kalabalığa, 'Böyle bir seyirciyle turneyi sonlandırmak mükemmel bir keyif bizim için, hepinize çok teşekkür ederiz!' diyerek, tüm sahne ve ses ekibini sahneye davet etti. Tüm ekibine teşekkür ederek '12 Dev Adam' parçasını seslendiren Athena, konserini tamamladı.

13. yılında Türkiye'de 16 şehri gezen dev turne için, 'Fanta Gençlik Festivali sayesinde, evimizden uzak şehirlerde yaşayan güzel insanlarla, müziğimizi paylaştık. Her şehrin ayrı bir büyüsü ve enerjisi vardı. Dokunabildiysek kimselere, ne mutlu bize. Yolculuğumuzda bizimle olan ve şarkılarımıza coşkuyla eşlik eden herkese çok teşekkür ederiz.' sözleriyle duygularını paylaşan Athena, tüm şehirlerde 1 milyona yakın seyirciye, unutulmaz anlar yaşattı.

Hadise, Son Sahne ve Dans Şovuyla Yine Unutulmazdı!

Sahneye çıktığı her ilde şovlarıyla ve festival için hazırlanan kostümleriyle beğeni toplayan Hadise, konserine başlarken, 'Serin havaya rağmen, bu enerjinize hayran kaldım. Süpersiniz, size unutulmaz bir gece yaşatmak istiyoruz!' diyerek festival severlere merhaba dedi.

Hadise, enerji dolu sahnesini tamamlarken, 'Teşekkürler Eskişehir; güler yüzünüz ve sıcaklığınız için... Sizi seviyorum! Türkiye'nin seyircisi inanılmaz, unutulmaz bir turne oldu.' diyerek duygusal anlar yaşadı.

Festivalin son konserinde, 'Fanta Gençlik Festivali'nde beni en çok etkileyen şey, tüm ülkemi gezerek bugüne kadar ulaşamadığım seyirciler için şarkılarımı söylemek ve inanılmaz eğlenmekti. Benim sahnemi izleyen ve eğlenen herkese teşekkür ederim." diyen Hadise, alkışlar eşliğinde izleyenlerine veda etti.

Fanta, gittiği her şehire yine oyun ve eğlenceyi taşıdı!

13. Fanta Gençlik Festivali kapsamında Athena ve Hadise, Türkiye'nin dört bir yanında hayranları ve müzik severlerle buluştu. Bu yıl festival tarihinde ilk kez ziyaret edilen şehirleri de yoluna katan Fanta Gençlik Festivali'nin sponsorları Ipana, Pantene ve Head&Shoulders oldu.

Festivale dair anlık paylaşımlar, görseller ve tüm bilgiler için: www.fanta.com.tr https: www.facebook.com/fantagenclikfestivali

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 13.fanta Gençlik Festivali, Eskişehir?deki Coşku Dolu Son Konserle, Bu Yılki Rotasını Tamamladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement