10 Yaşındaki Azeri Çocuğu Hayat'a Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika
Güncel

10 Yaşındaki Azeri Çocuğu Hayat'a Doğum Günü Sürprizi

10 Yaşındaki Azeri Çocuğu Hayat\'a Doğum Günü Sürprizi

Kimsesiz çocukların kaldığı Bakü 1 No’lu Uşakevi folklor ekibiyle İzmir Gaziemir’deki çocuk şenliğine gelen Hayat Allahverdisev için Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’un makamında sürpriz doğum günü partisi yapıldı.

28.04.2015 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kimsesiz çocukların kaldığı Bakü 1 No'lu Uşakevi folklor ekibiyle İzmir Gaziemir'deki çocuk şenliğine gelen Hayat Allahverdisev için Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol'un makamında sürpriz doğum günü partisi yapıldı. 10 yaşındaki kız gözyaşlarını tutamadı, duygusal anlar yaşandı.

İzmir'de bu yıl 18. kez düzenlenen Gaziemir Ulusal ve Uluslararası Çocuk Şenliği'ne katılan konuk ülkelerden gelen çocuklar ile yanlarında kaldıkları aileler arasında köklü bağlar oluşuyor. Bu bağların en güçlüsü, Azerbaycan'ın Bakü kentinde 120 kimsesiz çocuğun kaldığı 1 No'lu Uşakevi'nden şenliğe katılan çocukların misafir edildikleri evlerde yaşanıyor. Şenliğe katılan Azerbaycan ekibinde yer alan 10 yaşındaki Hayat Allahverdisev için ilk kez geldiği Gaziemir bir anlamda 'ana kucağı' oldu. Aile şefkatini bir haftalığına da olsa Gaziemir'de bulan Hayat Allahverdisev, 10. yaşına misafir edildiği evde girdi.

"MİSAFİR GİBİ HİSSETMİYORUZ"

Azerbaycan ekibi ve heyet üyelerinin veda için Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol tarafından kabul edildikleri makam odasında küçük kıza bir de sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Kendisi için hazırlanan pastadaki mumları Başkan Şenol ile birlikte söndüren Hayat Allahverdisev, bu sürpriz karşısında gözyaşlarının tutamadı, duygusal anlar yaşadı. "Çok mutlu oldum, herkese teşekkür ediyorum" diyen küçük kızın kaldığı uşakevinin müdiresi Nermin Zöhrebova da, "Biz burada kendimizi hiçbir zaman misafir gibi hissetmiyoruz. Hayat kızımız bu doğum gününü hayatı boyunca unutamayacak" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 10 Yaşındaki Azeri Çocuğu Hayat'a Doğum Günü Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement