Züchex Fuarı'nda Simfer'e Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Züchex Fuarı'nda Simfer'e Yoğun İlgi

Züchex Fuarı\'nda Simfer\'e Yoğun İlgi

Simfer, fonksiyonel, estetik ve uzun ömürlü yeni nesil ısıtıcılarını tanıttığı fuarda büyük beğeni topladı.

24.09.2012 17:44

Pişirme uzmanı Simfer, 5-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen 23. Uluslararası Züchex Fuarı'nda geniş ürün gamı, yeni nesil ısıtma teknolojisinde ısıtıcıları ve gösterişli standı kadar hazırladığı sürpriz hediyelerle de büyük ilgi gördü.

Teknoloji harikası mutfak ürünleri ile Türkiye'nin adını 126 ülkede başarıyla duyuran Simfer, 5-9 Eylül tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Züchex Fuarı'nda ürün portföyüne eklediği ileri teknolojideki ısıtıcı grubunu ilk kez görücüye çıkardı.

Pişirici grubundaki yenilikçi ürünleriyle rakiplerinden ayrılan Simfer, fonksiyonel, estetik ve uzun ömürlü yeni nesil ısıtıcılarını tanıttığı fuarda büyük beğeni topladı. Simfer, bu yıl 23'üncüsü düzenlenen Züchex Fuarı'nda yeni nesil ısıtıcılarının yanı sıra solo mikro dalga fırın, ankastre ürünler, buzdolabı, derin dondurucu ve su sebili ürünleriyle yer aldı.

Züccaciye ve hediyelik eşya sektöründe Ortadoğu ve Balkanların en büyük fuarı olan Züchex'de 35 yıllık Simfer güvencesi ve kalitesiyle üretilen ısıtıcı grubu ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Pişirici grubundaki iddiasını şimdi de ısıtıcı grubundaki ürünleriyle devam ettiren Simfer, fuarda iki yeni ürününün de lansmanını yaptı. Türkiye'nin ilk dijital midi fırını Albeni Dijital Midi Fırın ve yine Türkiye'nin ilk dijital programlanabilen ankastre fırını olan Quadra'yı da ziyaretçilerine tanıttı. Simfer standı aynı zamanda sürpriz hediyeler ve çekilişsiz kurasız hediye ettiği son model otomobillerle de fuar boyunca ziyaretçi akınına uğradı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Züchex Fuarı'nda Simfer'e Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement