Zonguldak'taki Cinnet - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'taki Cinnet

Zonguldak\'taki Cinnet

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde cinnet getiren baba ile öldürdüğü oğlu, eşi ve kayınvalidesinin cenazeleri Ankara Adli Tıp Kurumu’ndaki incelemenin ardından Ereğli’ye getirildi.

09.04.2014 19:08

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde cinnet getiren baba ile öldürdüğü oğlu, eşi ve kayınvalidesinin cenazeleri Ankara Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemenin ardından Ereğli'ye getirildi.

Kdz. Ereğli ilçesinde cinnet getiren Durukan Akcan (30), dün oğlu Resul Kağan Akcan'ı (6), eşi Elif Akcan (28) ve kayınvalidesi Gülcan Açıkgöz'ü (49) av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etmişti.

Dün akşam saatlerinde Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderilen 4 kişinin cenazesi saat 17.00 sıralarında Kdz. Ereğli Belediyesi'ne ait Cenaze Hizmetleri Müdürlüğü morguna getirildi. Akcan ailesinin bazı yakınları cenazelerin hemen defnedilmesini isterken bazıları da yarına bırakılmasını istediler. Aile cenaze sayısının fazla olması ve uzaktan gelecek akrabalarının bulunması nedeniyle cenaze töreninin yarın öğle namazına müteakip Sücüllü Köyü'nde düzenlenmesine karar verdiler.

Baba Durukan Akcan, oğlu Resul Kağan Akcan, eşi Elif Akcan ile kayınvalidesi Gülcan Akcan'ın cenazeleri yarın sabah Kdz. Ereğli Belediyesi morgundan alınarak Sücüllü Köyü'ne götürülecek. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'taki Cinnet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement