Zonguldak'ta Yeniden Belediye Başkanı Seçilen CHP'li Muharrem Akdemir, Partililerle Kutlama Yaptı. - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta Yeniden Belediye Başkanı Seçilen CHP'li Muharrem Akdemir, Partililerle Kutlama Yaptı.

Zonguldak\'ta Yeniden Belediye Başkanı Seçilen CHP\'li Muharrem Akdemir, Partililerle Kutlama Yaptı.

Ereğli CHP'DEN AK PARTİ'YE GEÇTİ Zonguldak'ın en büyük ilçesi Ereğli'de resmi olmayan sonuçlara göre Ak Parti adayı Hüseyin Uysal seçimi kazandı.

31.03.2014 03:55

Ereğli CHP'DEN AK PARTİ'YE GEÇTİ

Zonguldak'ın en büyük ilçesi Ereğli'de resmi olmayan sonuçlara göre Ak Parti adayı Hüseyin Uysal seçimi kazandı. Sandık sonuçlarının İlçe Seçim Kurulu'na teslim edilmesi devam ederken Ak Parti Milletvekili Ercan Candan'ın adliyede olduğunu öğrenen CHP ve MHP'liler tepki gösterdi. Partililerin adliye önünde toplanması üzerine Ercan Candan, dışarıya çıktı. Candan ve partililer arasında tartışma yaşandı. Candan, aracına binerek adliyeden ayrılırken, bir süre sonra adliye önündeki kalabalık arttı. Adliyeye girmek isteyen kalabalığa polis engel oldu. Büyük bölümünü CHP'lilerin oluşturduğu kalabalık ile polis arasında zaman zaman arbede yaşandı. Milletvekili Candan'ın sonuçlara müdahale ettiğini iddia eden kalabalık, bir süre daha slogan atarak tepkilerini gösterdikten sonra polisin de uyarısıyla kendi seçim bürolarına gitti. Kentte Ak Parti Ereğli ile birlikte toplam 4 ilçe, 7 belde, CHP il belediyesinin yanında 3 ilçe, 8 belde, MHP de 2 belde belediyesinde seçimi kazandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta Yeniden Belediye Başkanı Seçilen CHP'li Muharrem Akdemir, Partililerle Kutlama Yaptı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement