Zonguldak'ta İki Yıldır Aranan Kişi Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak'ta İki Yıldır Aranan Kişi Yakalandı

Zonguldak\'ta İki Yıldır Aranan Kişi Yakalandı

Zonguldak'ta, hakkında 10 yıl 3 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve firari olarak aranan C.Ö. yakalandı. C.Ö., 2 yıldır aranıyordu.

14.06.2016 18:34  Güncelleme: 21:23

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, hakkında 10 yıl 3 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve firari olarak aranan C.Ö. yakalandı. C.Ö., 2 yıldır aranıyordu.

İLÇE MERKEZİNDE GÖZALTINA ALINDI

Alınan bilgiye göre, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, "suç örgütüne üye olmak, delilleri karartmaya teşebbüs, tefecilik" suçlarından hakkında 10 yıl 3 ay 20 gün hapis cezası bulunan C.Ö.'yi ilçe merkezinde gözaltına aldı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Önçırak, Ereğli Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından cezaevine gönderildi.

2 SENEDİR ARANIYORDU

27 Ocak 2009 yılında polis tarafından Ereğli'de düzenlenen, dönemin Ereğli Belediye Başkanı Murat Sesli, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Likoğlu'nun da aralarında bulunduğu Çelik-2 operasyonunda gözaltına alınan C.Ö. bir süre sonra serbest bırakılmıştı.

2014'te davanın sonuçlanmasının ardından 10 yıl 3 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan Önçırak, 2 yıldır aranıyordu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zonguldak'ta İki Yıldır Aranan Kişi Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Sefa: o kadar çok aranan varki bunun gibi vatan hainimi dersin hirsizmi dersin saymakla bitmez Allah ıslah etsin tüm yoldan cikmislari 2 0 Yanıtla
  • Berkan Çırakoğlu: Cihan Önçırak asla adaletten kaçamazsın kaçamadında.. Senin nerelerde saklandığını 2 yıldır defalarca emniyete ve istihbarata bildirdik ailecek. Kdz. Ereğlide derin yapının içinde olup insanlara yaptıklarının ve Dr. Cihangir ÇIRAKOĞLU ve ailesine yaptıklarının hesabını ergeç ödedin ve ödemeyede devam ediceksin.. Herzaman doğruluk dürüstlük ve devlete olan sevgisinden vazgeçmeyen bu ülke için mesleğinin Hakkını vermiş olan Dr. Cihangir ÇIRAKOĞLU ve Ailesini yenemedin.. Kimlerle işbirliği yaptıysanız onlarda bizi yenemedi. Hem oğlun delik deşik oldu hemde sen cezaevine girdin. Dr. Cihangir ÇIRAKOĞLU ve Ailesi mi güçlü yoksa sizin gibi çetelermi herkes gördü.. 0 0 Yanıtla
  • ereğli sakini mert sert: bir gazeteci bir medyacı yapılan yorumu yayınlamaktan çekinmemeli suçlunun ismini soy ismini saklamaz bu nasıl bir haberdir ya 0 0 Yanıtla

Advertisement