Zonguldak Otobüste Laptop, Takside Cep Telefonu Çaldı - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Otobüste Laptop, Takside Cep Telefonu Çaldı

Zonguldak Otobüste Laptop, Takside Cep Telefonu Çaldı

Otobüste laptop, takside cep telefonu çaldı Gürkay GÜNDOĞAN- Hamza DEMİR/ZONGULDAK, (DHA) - ZONGULDAK'ta, otobüste bir yolcunun laptopunu, bindiği takside eşini arama bahanesiyle sürücüden aldığı cep telefonunu çalan 30 yaşındaki H.A., polis tarafından yakalandı.

03.04.2015 15:44

Otobüste laptop, takside cep telefonu çaldı

Gürkay GÜNDOĞAN- Hamza DEMİR/ZONGULDAK, (DHA) - ZONGULDAK'ta, otobüste bir yolcunun laptopunu, bindiği takside eşini arama bahanesiyle sürücüden aldığı cep telefonunu çalan 30 yaşındaki H.A., polis tarafından yakalandı.

Önceki gün, İstanbul'dan otobüsle Zonguldak'a gelen H.A., iddiaya göre yolculardan birinin laptopu ile 20 lirasını çalıp otogarda taksiye bindi. H.A., taksi sürücüsünden eşini arayacağını söyleyerek cep telefonunu istedi. Görüşmesi bittikten sonra telefonu geri vermeyen ve sürücü ile sohbet ederek telefonu unutmasını sağlayan H.A., kent merkezinde taksiden inerek uzaklaştı. Bir süre sonra telefonun olmadığını fark eden taksi sürücüsü polise ihbarda bulundu. Otogardaki güvenlik kamerası görüntülerinden eşkali belirlenen H.A., polisin çalışması sonucu dün akşam yakalandı. Çaldığı laptop ve cep telefonuna el konuldu. Hırsızlıktan sabıkası bulunduğu belirlenen H.A., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Adliye önünde gazetecileri görünce bir süre ekip aracından inmeyen H.A., polis eşliğinde içeriye götürülürken de basın mensuplarına, "Ben terörist miyim?" diyerek tepki gösterdi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Otobüste Laptop, Takside Cep Telefonu Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement