Zonguldak Fikret Bila'ya, 'Meslek Hizmetleri Ödülü' Fikret Bila'ya, 'Meslek Hizmetleri Ödülü' - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Fikret Bila'ya, 'Meslek Hizmetleri Ödülü' Fikret Bila'ya, 'Meslek Hizmetleri Ödülü'

Zonguldak Fikret Bila\'ya, \'Meslek Hizmetleri Ödülü\' Fikret Bila\'ya, \'Meslek Hizmetleri Ödülü\'

Zonguldak Rotary Kulübü, Milliyet Gazetesi Ankara temsilcisi ve köşe yazarı Fikret Bila'ya 'Meslek Hizmetleri Ödülü' verdi.

25.02.2013 12:06

Zonguldak Rotary Kulübü, Milliyet Gazetesi Ankara temsilcisi ve köşe yazarı Fikret Bila'ya 'Meslek Hizmetleri Ödülü' verdi.Dedeman Oteli'nde düzenlenen törene Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir, CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve Rotary Kulübü üyeleri katıldı. Törende Zonguldaklı olan Bila'nın özgeçmişi ve eğitim gördüğü Mehmet Çelikel Lisesi öğretmenlerinin o dönemini anlattığı biyografisi yayınlandı. Fikret Bila, konuşması sırasında salonda olduğunu söylediği öğretmenlerinin yanına giderek ellerini öptü. Maden işçilerine ve Zonguldak'a iyi bir öğrenci olarak borcunu ödemeye çalıştığını ifade eden Bila, şöyle dediAncak topluma yararlı insanlar olabilirsek bu borcu ödeyebiliriz. Çünkü çok zor şartlar altında okuduk. O kömür ki bizi bedava devlet okullarına gönderdi. O kömür ki bizim suyumuzu, elektriğimizi bedava verdi. Zor koşullar altında canları pahasına yer altında çalışan babalarımızın yüzünü güldüren tek şey bizim okula gidiyor olmamızdı. Okulda ne yaptığımızı bilmeseler bile, derslerimizi tam olarak algılamasalar bile bizi okula gidip gelirken görmeleri yüzlerinin gülmesine yeterli olurdu. Ben gerçekten yüzlerini güldürebilmek için çalıştım. İyi bir vatandaş olmak için çalıştım. Bugün çok mutluyum. Zonguldak'a böyle borcumu ödeyebiliyorsam çok da mutlu hissedeceğim kendimi.

Ardından Zonguldak Rotary Kulübü Dönem Başkanı Osman Aydın, Fikret Bila'ya ödülünü verdi. Bila'ya, Zonguldakspor forması da hediye edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Fikret Bila'ya, 'Meslek Hizmetleri Ödülü' Fikret Bila'ya, 'Meslek Hizmetleri Ödülü' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement