Zihinsel Engelli Vatandaşı Suriyeliler'in Kaçırdığı İddiası - Son Dakika
Güncel

Zihinsel Engelli Vatandaşı Suriyeliler'in Kaçırdığı İddiası

Zihinsel Engelli Vatandaşı Suriyeliler\'in Kaçırdığı İddiası

Gaziantep’te yaşayan Zeki Emir, zihinsel engelli olan abisi Hasan Emir’i (42) Suriyelilerin kaçırdığından şüphelendiklerini söyledi.

17.06.2014 14:29

Gaziantep'te yaşayan Zeki Emir, zihinsel engelli olan abisi Hasan Emir'i (42) Suriyelilerin kaçırdığından şüphelendiklerini söyledi.

3 ay önce gece evden çıkan Hasan Emir'den hala haber alamadıklarını, izine bile rastlayamadıklarını ifade eden Zeki Emir, "Abim yaklaşık 3 aydır kayıp. Daha önceleri de kayıp oluyordu ama tekrar bulunuyordu. Kulağımıza geliyordu haberi gidip alıyorduk. Ama şu 3 aydır hiçbir izine rastlayamadık. Kendisi zeka özürlüsü. Emniyete, valiliğe gittik yardımlarını istedik" dedi.

Emniyet yetkililerinin de yapmış olduğu çalışmalarda abisi Hasan Emir'in izine rastlanılmadığını kaydeden Zeki Emir, abisini Suriyelilerin kaçırmış olacağından şüphelendiklerini söyledi. Emir, "Suriyelilerden şüpheleniyoruz. Daha önce kaybolduğunda Antep dışında bir yere gitmezdi. Şu semtte veya başka bi semtte bulunuyordu. Ama şuan kendisinden hiçbir haber yok. Antep'in çevre köylerine giderdi önceden. Tekrar kendiliğinden eve geliyordu veya biz gidip alıyorduk. Şu 3 ay içerisinde izine dahi rastlayan yok. Suriyelilerden şüpheleniyoruz" şeklinde konuştu.

Zeki Emir, Girne Mahallesi 12 No'lu Sokaktaki evlerinden çıktıktan sonra kaybolan zihinsel engelli Hasan Emir'in can güvenliğinden şüphe ettiklerini, evlerinde adeta bir yas havası olduğunu belirterek yetkililerden yardım beklediklerini ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Zihinsel Engelli Vatandaşı Suriyeliler'in Kaçırdığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement