Denizli'de Zihinsel Engelli Mehmet'i Bulana 10 Bin Lira Ödül - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Zihinsel Engelli Mehmet'i Bulana 10 Bin Lira Ödül

Denizli\'de Zihinsel Engelli Mehmet\'i Bulana 10 Bin Lira Ödül

Denizli'de 3 ay önce kaybolan zihinsel engelli Mehmet Aras'ın ailesi, onu bulan kişiye, 10 bin lira para ödülü verecek.

23.12.2013 16:41  Güncelleme: 19:27

Karaman Mahallesindeki evinden 86 gün önce ayrılan ve kendisinden haber alınamayan 31 yaşındaki zihinsel engelli Mehmet Aras'ı bulana, ailesi tarafından 10 bin lira ödül verilecek.

Mehmet Aras'ın kardeşi Burak Aras, gazetecilere yaptığı açıklamada, ağabeyinin kahvehaneye gitmek için evden ayrıldığını ve 86 gündür kayıp olduğunu bildirdi.

Kolluk kuvvetlerine "kayıp" başvurusunda bulunduklarını belirten Aras, "Aramadığımız yer kalmadı. Denizli'nin farklı ilçelerinde, köylerinde AKUT ve AFAD ekipleri ile günler süren aramalar yaptık. Tüm çalışmalarımız sonuçsuz kaldı. Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Günlerdir kayıp olan ağabeyimi bulana para ödülü vermeye karar verdik. Ağabeyimi bulana, bulmamıza yardım edene 10 bin lira para ödülü vereceğiz" dedi.

Yüzde 70 zihinsel engelli ağabeyi Mehmet Aras'ı bulabilmek için 10 bin el ilanını kentin değişik noktalarında dağıttıklarını anlatan Aras, "Ağabeyim zihinsel engelli. Kendini ifade edemediği için hayatından endişe ediyoruz. Uyuyamaz, yiyemez hale geldik, perişanız, günlerdir aramadığımız yer kalmadı" diye konuştu.

Aras, ağabeyinin aramak için çalıştığı iş yerinden ayrıldığını dile getirerek, tek isteğinin ağabeyine kavuşmak olduğunu vurguladı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Denizli'de Zihinsel Engelli Mehmet'i Bulana 10 Bin Lira Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement