Kamyonun çarptığı adam hayatını kaybetti, suçlu düşürdüğü plakadan yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kamyonun çarptığı adam hayatını kaybetti, suçlu düşürdüğü plakadan yakalandı

Manisa'da, yolun karşısına geçmeye çalışan Yusuf Kurt, kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazanın ardından kaçan kamyon sürücüsü, düşen plakadan tespit edilerek yakalandı. Öte yandan Kurt'un hayatını kaybetmeden günler önce "Ne kadar yaşadığımız değil, nasıl yaşadığımız önemlidir" paylaşımı yaptığı ortaya çıktı.

10.12.2020 11:16  Güncelleme: 11:54

Soma- Kırkağaç kara yolu üzerinde dün saat 22.00 sıralarında bir kişinin hareketsiz yattığını görenler, durumu polislere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, Yusuf Kurt olduğu belirlenen kişinin öldüğünü tespit etti.

Kurt'a çarpıp kaçan sürücünün kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Kaza yerinde bulunan plakadan Kurt'a çarpıp kaçan sürücünün Şahin A. adlı kamyon şoförü olduğu belirlendi. Başlatılan soruşturma kapsamında Şahin A., gözaltına alındı.

Kamyonun çarptığı adam hayatını kaybetti, suçlu düşürdüğü plakadan yakalandı

"NE KADAR YAŞADIĞIMIZ ÖNEMLİ DEĞİL"

Ölen Yusuf Kurt'un sosyal medya hesabından bir süre önce bir fotoğrafını "Ne kadar yaşadığımız değil, nasıl yaşadığımız önemlidir" notuyla paylaştığı görüldü.

Kamyonun çarptığı adam hayatını kaybetti, suçlu düşürdüğü plakadan yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyonun çarptığı adam hayatını kaybetti, suçlu düşürdüğü plakadan yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ttt: Ulke kamyon cenneti.neden rayli sistemler az ne gerek var bu kadar cekici ve kamyona.hava kirliligi,ölümlu kazalar.yazik sadece 0 0 Yanıtla

Advertisement