Yurtiçi Kargo'dan Yurt Dışı Kargolarına Yaz Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Yurtiçi Kargo'dan Yurt Dışı Kargolarına Yaz Kampanyası

Yurtiçi Kargo\'dan Yurt Dışı Kargolarına Yaz Kampanyası

Yurtiçi Kargo, uluslararası gönderiler için geçirli olan yaz kampanyasında, aralarında Almanya, ABD ve İran'ın da olduğu 220'den fazla ülkeye özel fiyat avantajları uygulayacak.

03.08.2013 11:28  Güncelleme: 11:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurtiçi Kargo, yaz kampanyası kapsamında müşterilerinin uluslararası gönderilerini 220'den fazla ülkeye uygun fiyatlarla taşıyacak.

Yurtiçi Kargo'dan yapılan açıklamaya göre, 1996 yılından bu yana müşterilerinin yurt dışı gönderilerini de hızlı ve güvenli bir şekilde tüm dünyaya ulaştırmaya devam eden Yurtiçi Kargo, 1 Temmuz ile 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak yeni bir kampanyaya imza attı.

Uluslararası gönderiler için geçerli olacak yaz kampanyası çerçevesinde Yurtiçi Kargo, müşterilerinin yurt dışı gönderilerini, aralarında Almanya, Avusturya, Belçika, Fransa gibi Avrupa ülkeleri, Cezayir, Fas, Kenya, Libya gibi Afrika ülkeleri ve Irak, İran, Kuveyt, Suriye gibi Orta Doğu ülkeleri  ile Amerika Birleşik Devletleri'nin de bulunduğu 220'den fazla noktaya özel fiyat avantajları ile taşıyacak.

Yurtiçi Kargo'nun sunduğu uluslararası kapıdan kapıya teslimatın takibi ise, internet üzerinden ya da "444 99 99" numaralı çağrı merkezi aracılığıyla kolayca yapılabilecek.

Yurtiçi Kargo'nun yurt dışı gönderi hizmetinden faydalanmak için Türkiye genelinde faaliyet gösteren 760'dan fazla Yurtiçi Kargo şube ve acentesine gitmek, çağrı merkezini aramak ya da "http://www.yurticikargo.com" adresindeki "tıkla-gönder" hizmetini kullanmak yeterli olacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtiçi Kargo'dan Yurt Dışı Kargolarına Yaz Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement