Yurdakul'dan Eşe Son Veda - Son Dakika
Güncel

Yurdakul'dan Eşe Son Veda

Yurdakul\'dan Eşe Son Veda

Oda TV davası kapsamında tutuklu bulunan Doğan Yurdakul, önceki gün vefat eden eşi Güngör Yurdakul'u son yolculuğuna uğurladı.

17.09.2011 18:15

Oda TV davası kapsamında tutuklu bulunan Doğan Yurdakul, önceki gün vefat eden eşi Güngör Yurdakul'u son yolculuğuna uğurladı. Yurdakul, cezaevi aracıyla Cebeci mezarlığına giderken törene katılanların alkışlarına el salayarak yanıt verdi.

Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan Doğan Yurdakul'un önceki gün vefat eden eşi Güngör Yurdakul için bugün Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Eşinin cenazesine cezaevi aracıyla gelen Doğan Yurdakul, kızı Reyhan ve oğlu Burçak ile birlikte taziyeleri kabul etti. Bu arada Yurdakul'un, taziyeleri kabul ettiği sırada jandarma görevlilerinin kızı ve oğlunun yanında durması dikkat çekti. Cenaze törenine, CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP Ankara Milletvekilleri Sinan Aygün, Gülsün Bilgehan, İzzet Çetin ve CHP İzmir Milletvekili Oğuz Oyan, Ergenekon davası kapsamında 3 yılı aşkın süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilen İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem, CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin ile çok sayıda gazeteci ve vatandaş katıldı. Yurdakul, eşinin cenaze namazına katılmazken namaz kılındıktan sonra tabutu omuzladı. Yurdakul, daha sonra cezaevi aracına binerek eşinin defnedildiği Cebeci Mezarlığı'na hareket etti.

Kocatepe Camii'nde öğle namazına mutakip kılınan cenaze namazının ardından Güngör Yurdakul, Cebeci Mezarlığı'nda toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLECEK

Haber - Kamera : Fevzi KIZILKOYUN/ Ankara, (DHA)

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yurdakul'dan Eşe Son Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement