Yüksekova'daki İzinsiz Gösteriler - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'daki İzinsiz Gösteriler

Yüksekova\'daki İzinsiz Gösteriler

BDP'li Canan, Yüksekova ilçesinde çıkan olaylarda başına isabet eden cisimle ağır yaralanan B.T'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu açıkladı

09.12.2013 16:26  Güncelleme: 16:30

BDP Hakkari Milletvekili Esat Canan, Yüksekova ilçesinde çıkan olaylarda başına isabet eden cisimle ağır yaralanan B.T.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu açıkladı.

Yüksekova'da iki gün önce çıkan olaylarda yaralanan ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan B.T.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Hastaneye giderek yaralı B.T.'yi ziyaret eden ve doktorlardan sağlık durumu hakkında bilgi alan Canan, yaralının durumu ile ilgili iyimser bir haber veremediklerini, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu söyledi.

Canan, şöyle konuştu:

"Doktorlara yaralanma nedenini sorduğumuzda net bir cevap alamadık. Yaranın büyük ihtimalle silah yarası olduğu düşünüyoruz. Çünkü kafadaki darbe gerçekten çok büyük. Dolayısıyla başka bir cisimle bunun mümkün olmadığı ortaya çıkıyor. Bu taş yarası ya da başka bir cisim yarası gibi değil. Bu ilerde ortaya çıkacak. Ancak silahla vurulduğu intibası var. İnşallah yaralımız iyileşir. Bunun için dua ediyoruz." - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yüksekova'daki İzinsiz Gösteriler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement