Yüksekova'da IŞİD Protestosunda Olaylar Çıktı - Son Dakika
Güncel

Yüksekova'da IŞİD Protestosunda Olaylar Çıktı

Yüksekova\'da IŞİD Protestosunda Olaylar Çıktı

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde BDP tarafından yapılan yürüyüş ve basın açıklamasıyla IŞİD protesto edildi. Açıklama sonrası ise ortalık karıştı.

08.08.2014 22:32  Güncelleme: 22:58

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde IŞİD protesto edildi. Basın açıklaması sonrası çıkan olaylarda polis kendisine molotof ve taşla saldıran gruba gaz bombası ve tazyikli su ile müdahale etti.

5 BİN KİŞİ YÜRÜYÜŞ YAPTI

Musa Anter parkı önünde toplanan aralarında Yüksekova Belediye Başkanı Ruken Yetişkin ve BDP'lilerin de bulunduğu yaklaşık 5 bin kişi, Cengiz Topel Caddesi'nden Oslo Oteli önüne kadar yürüdü.

MASKELİ 20 KİŞİ POLİSE MOLOTOF VE TAŞ ATTI

Burada basın açıklamasını grup adına Esendere Belediye Başkanı Dilber Uzunköprü okudu. Basın açıklaması sonrası grup olaysız dağılırken, yüzleri maskeli yaklaşık 20 kişi, yürüyüş yaparak ilçe merkezinde güvenlik önlemi alan polislere taş attı.

POLİSTEN TAZYİKLİ SU VE GAZ BOMBALI MÜDAHALE

Polis, taş ve molotof kokteyli atan gruba tazyikli su ve gaz bombasıyla müdahale etti. Olaylar üzerine esnaf kepenk kapatırken, gerginlik geç saatlere kadar sürdü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüksekova'da IŞİD Protestosunda Olaylar Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Tavukçu: Yumurtalarınızı işid istiyor gidin onlara verin iki adımlık yer korkmayın su sıkmıyorlar gaz atmiyorlar hemen kelenizi ucuruyorlar 10 2 Yanıtla
  • adanalı: BUNLAR BÖYLE TAVUK İŞTE GİDİN SAVAŞIN IŞID'A MİLLET SİZDEN KENDİ MİLLETİNİZDE EMİN OLUN MASKE TAKIP RARARARA DİYEN SİZ TİPLERDEN BIKTI TAŞ AT KAÇ GERİ KAFALI EZİKLER İSTESEK 1 SAATTE DÜMDÜZ EDERİZ SİZİ AMA KANUN NİZAM SİZ ADAM OLMAZSINIZ MADEM BU KADAR DELİKANLISINIZ GİDİN İŞID'A KARŞI SAVASIN YEMİYOR DİMİ TAVUKLAR 4 4 Yanıtla
  • fatih Türkman: kötüye kötü demek için illaki canımızı yakmasımı gerekiyor. birbirinizi çekiştirmeyin Türkü, Kürdü, Arabı, . . . Hepimiz kardeşiz. IŞİD denen zillet hepimizin düşmanıdır, çünkü bir millete veya kesime değil insanlığa zarar veriyorlar, onlar insan düşmanı, belkide Allah onları bizi cezalandırmak için yolladı, bunu anlayın artık , İnsanlık asgari müşterkinde birleşin, Zalime Karşı durun 6 0 Yanıtla
  • resat: bir cacık olmaz 1 1 Yanıtla

Advertisement