Yozgat´Ta Avcılar Yarıştı - Son Dakika
Güncel

Yozgat´Ta Avcılar Yarıştı

Yozgat´Ta Avcılar Yarıştı

11'nci Uluslar Arası Sürmeli Festivali Kapsamında Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü Tarafından Av Tüfeği Atış Yarışmaları Düzenlendi. Yarışmaların Açılış Atışını Yapan Vali Şentürk ve Belediye Başkanı Yusuf Başer 75 Metre Atışlarında Birçok Avcıyı Geride Bıraktı

10.07.2010 14:46

11'nci Uluslar arası Sürmeli Festivali kapsamında Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü tarafından av tüfeği atış yarışmaları düzenlendi. Yarışmaların açılış atışını yapan Vali Şentürk ve Belediye Başkanı Yusuf Başer 75 metre atışlarında birçok avcıyı geride bıraktı

Yozgat'ta 11'ncisi düzenlenen Uluslar arası Sürmeli Festivali kapsamında,Avcılar ve Atıcılar Spor Kulübü tarafından trap ve 75 metre atış yarışmaları düzenlendi. Yarışmaların açılış atışını yapan Vali Necati Şentürk ve Belediye Başkanı Yusuf Başer, 75 metre atışlarında birçok avcıyı geride bıraktı.

Sürmeli festivali kapsamında düzenlenen yarışmalara yoğun ilgi gösterilirken, iki kategoride yapılan yarışmalara, Yozgat Avcılar ve Atıcılar Kulübü Derneği üyesi 20 avcı katıldı. Trap atışı yarışmalarında başarılı bir performans göstererek sadece bir atışı kaçıran emekli memur Orhan Ulusoy birinci, Sami Çay ikinci, Mustafa Bağcı ise üçüncü oldu. 75 metre hedef atışında ise Ahmet Yılmaz isimli avcı birinciliği kazandı. Yarışmalarda dereceye giren yarışmacılar av kıyafetleri ve madalya ile ödüllendirildi.

Yarışmaların açılış atışını yapan Yozgat Valisi Necati Şentürk, trap atışı yarışmalarının gerçek bir spor olduğunu söyledi. Şentürk, ôtrap atışı yarışmaları can yakmadan yapılan gerçek bir spordur" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yozgat´Ta Avcılar Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement