Yozgat'ta 70 İlkokul Öğrencisine Diş Fırçası ve Macun Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Yozgat'ta 70 İlkokul Öğrencisine Diş Fırçası ve Macun Dağıtıldı

Yozgat\'ta 70 İlkokul Öğrencisine Diş Fırçası ve Macun Dağıtıldı

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personeli, 70 ilkokul öğrencisine diş fırçası ve macun dağıttı. Etkinlikte konuşan merkezin başhekimi, ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekerek, çocuklara erken yaşta diş fırçalama alışkanlığı kazandırmayı hedeflediklerini belirtti. Sağlık Bakanlığı tarafından öğrencilere hediye edilen bakım setiyle birlikte diş sağlığı ve doğru fırçalama teknikleri hakkında bilgi verildiği etkinlik, diğer okullarda da devam edecek.

03.01.2024 17:14

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi personelince 70 ilkokul öğrencisine diş fırçası ve macun dağıtıldı.

Agahefendi İlkokulu'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Sorgun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Babür Cevheroğlu, ağız ve diş sağlığının önemine dikkat çekmeyi amaçladıklarını belirtti.

Çocuklara erken yaşta diş fırçalama alışkanlığı kazandırmak amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından öğrencilere diş macunu ve diş fırçasından oluşan bakım seti hediye ettiklerini aktaran Cevheroğlu, "Öğrencilere yönelik diş sağlığı ve dişlerin nasıl fırçalanacağı ile ilgili bilgi verildi. Bu kapsamda talep geldiği sürece diğer okullarımızda da bu etkinliklerimiz devam edecek." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yozgat'ta 70 İlkokul Öğrencisine Diş Fırçası ve Macun Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement