YOZGAT OSB Camisine Kavuşuyor - Son Dakika
Güncel

YOZGAT OSB Camisine Kavuşuyor

YOZGAT OSB Camisine Kavuşuyor

OSB'lerden olan Yozgat Organize Sanayi Bölgesi'nde (YOSB) katılımcılarının talepleri doğrultusunda başlatılan projelerden birisi daha hayata geçiriliyor.

01.09.2016 14:24  Güncelleme: 14:25

YOSB Müdürü Erdoğan Öztürk'ün öncülüğünde kurulan ve başkanlığını Efdal Yeşiloğlu'nun yürüttüğü Yozgat Organize Sanayi Bölgesi Camii Derneği'nin girişimleriyle temmuz ayı içerisinde temeli atılan camii inşaatı yükselmeye devam ediyor.

Dernek Başkanı Efdal Yeşiloğlu Camii inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Organize Sanayi Bölgesinin en büyük ihtiyacının camii olduğunu söyleyen Yeşiloğlu, "OSB'de çalışan personel özellikle Cuma günleri namaz için başta Saray Köyü olmak üzere çevre köylere gidiyordu. Buda büyük bir sıkıntıya neden oluyordu. Bizlerde Bölge Müdürümüz Erdoğan Bey'in öncülüğünde bir araya gelerek bir dernek oluşturduk. OSB içerisinde bulunan hayırsever firmalarımızın desteğini de alarak çalışmalarımıza başladık ve şuanda cami inşaatımız devam ediyor. Hafriyat çalışmalarını tamamlayarak zemin katı bitirme aşamasına geldik" dedi.

Camiinin tamamlanmasıyla birlikte 1500 kişinin aynı anda namaz kılabileceğini vurgulayan Efdal Yeşiloğlu, "Camiinin eksikliğini hep birlikte hissettik ve bu soruna yine hep birlikte çözüm arayıp bulduk. Camiimiz inşallah gerekli destekleri de bulursak önümüzdeki sene içerisinde tamamlanacak. Camimiz için hayırsever vatandaşlardan destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel YOZGAT OSB Camisine Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement