YÖK Başkanı Prof. Dr. Çetinsaya, Fotoğraf Oylamasına Katıldı - Son Dakika
Güncel

YÖK Başkanı Prof. Dr. Çetinsaya, Fotoğraf Oylamasına Katıldı

YÖK Başkanı Prof. Dr. Çetinsaya, Fotoğraf Oylamasına Katıldı

Çetinsaya, Anadolu Ajansının, 2013'e damga vuran olaylara ait fotoğrafları için oy kullandı

06.12.2013 15:29

YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Anadolu Ajansının (AA), 2013'e damga vuran olaylara ait fotoğrafları için oy kullandı.

Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde (PAÜ) düzenlenen, "Üniversite-Sanayi İşbirliğinde Teknokentlerin Rolü" toplantısına katılmak için Denizli'ye gelen Çetinsaya, AA'nın haber ve yaşam kategorilerinde oylamaya sunulan 2013 yılına damga vuran olaylara ait fotoğrafları inceledi.

Yılın fotoğrafları için zor bir seçim yapacağını söyleyen Çetinsaya, ilk olarak haber kategorisinde " Hatay'da patlamalar" başlıklı Cem Genco'nun fotoğrafını, yaşam kategorisinde ise Mohammed Talatene'nin, " Gazze'de mumlu protesto" fotoğrafını beğendi.

Türkiye ve yurt dışından 22 karenin yer aldığı oylama, "www.aa.com.tr" adresinde gerçekleşiyor. AA'nın yıl boyunca her ayın en seçkin kareleri seçilen fotoğraflarından oluşan seçki, Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere üç dilde altyazı ile dünyada oylamaya açıldı.

Oylama sonucunda, AA foto muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen en önemli fotoğrafları arasından yılın fotoğrafı seçilecek. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel YÖK Başkanı Prof. Dr. Çetinsaya, Fotoğraf Oylamasına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement