Yılmaz Ulusoy, Bürokratları Yemekte Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Yılmaz Ulusoy, Bürokratları Yemekte Buluşturdu

Yılmaz Ulusoy, Bürokratları Yemekte Buluşturdu

Ulusoy Holding A.Ş.Yönetim Kurul Başkanı Yılmaz Ulusoy İzmir'in Çeşme İlçesi'nde kendi ismini taşıyan 'Buluşma Gecesi' düzendi.

28.09.2013 15:33

Ulusoy Holding A.Ş. Yönetim Kurul Başkanı Yılmaz Ulusoy İzmir'in Çeşme İlçesi'nde kendi ismini taşıyan 'Buluşma Gecesi' düzendi. Bu yıl ikincisi düzenlenen gece, bürokratları bir araya getirdi.

Dalyanköy Körfez Restoran'daki yemeğe, Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel, CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, Ak Parti Çeşme İlçe Başkanı Fatma Özen'in de aralarında bulunduğu 80 davetli katıldı.

Geceye ev sahipliği Yılmaz Ulusoy, Çeşme'ye bundan sonra biraz daha sık geleceğini belirtip, "Burası çok güzel bir mimariye ve hiçbir şehirde bulamayacağınız samimi insanlara sahip. Çeşme'nin doğasının bozulmasına çok üzülürüm. Çünkü herşeyi yaparsanız ama gideni geri getiremezsiniz. Doğaya, eğitime meraklıyım. Ağaç dikmek dünyanın en kutsal görevidir. İnşallah Çeşme, böylece korunur. Bu bir insanlık görevidir. Eğer gün gelir Çeşme'nin silüeti bozlursa en çok üzülenlerden birisi ben olurum" diye konuştu.

"KRUVAZİYER TURİZMİNE KATKISI BÜYÜK"

Çeşme Kaymakamı İnci Sezer Becel de konuşmasında Ulusoy'un İzmir ve Çeşme'de çalışan bürokratları bir araya getirdiğine vurgu yaparak, "Böylece hepimize hamilik-abilik yapmış oluyor. Çeşme dünya otoritelerinin de kabul ettiği gibi en güzel ilçelerinden bir tanesi. Çeşme turizmi ile ön planda. Her geçen gün de dünyada daha çok tercih edilen turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Buna kruvaziyer turizminin katkısı da çok büyük. Geçen sene başladı bu sene ETS ile devam etti. Seabourn gibi firmalar da eşlik etti. Ümidimiz bunun artarak devam etmesi. Bu birden bire olmuyor, meşakkatli bir süreç. O süreci hep beraber yönetebilirsek bütün Çeşmelilerle beraber çok daha iyi neticeler alacağımıza iyi noktalara geleceğimize inanıyoruz. Turizm bir bütündür elbette, turizmi geliştirirken tabiki doğanın da korunması gerekiyor. Buraya gelen insanlar deniziyle güneşiyle sahilleriyle burayı tercih ediyorlar. Bütün Çeşmeliler olarak ona da sahip çıkmamız gerekiyor. Yılmaz Ulusoy son derece birikimli ve kültürlü bir insan, Yazdığı kitaplardan da bunu anlıyoruz. Sizlerin hayatları, Yılmaz Ulusoy gibi kişilerin hayatları herkes için bir okul bundan herkesin yararlanması lazım" dedi.

"ÇEŞME EKONOMİSİNE KATKI SAĞLADI"

Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu ise Yılmaz Ulusoy'un geldiği günden beri Çeşme'nin ekonomisine katkı sağladığına dikkati çekip, "Çeşme Limanı başta olmak üzere herşeyine katkı koymaktadır. Bilhassa cruisse gemilerini Çeşme'ye getirdiği için kendisine ayrıca teşekkür ederim. Çünkü esnafımızın ve halkımızın geliri bundan dolayı her geçen gün daha da artmaktadır. Bu bizi sevindiriyor. Bu limanı iyi bir şekilde çalıştırmasından dolayı kendisine tekrar tekrar teşekkür ederiz. İnanıyorum bu sene 60 tane cruise gemisi geldiyse bu sayı seneye 100 olacaktır. Geldiği günden beri zaman geçirmeden Çeşme'nin ekonomisine katkıda bulunan bir limanımız var. Bunu hiç bir zaman unutmayalım. Bunu da yapan Yılmaz Ulusoy'dur. Bu arada yatırımları da vardır. Bize söz verdi, endüstri meslek lisesi'ni yaptırdı" diye konuştu. - Çeşme

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yılmaz Ulusoy, Bürokratları Yemekte Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement