Yıldırımlı Tiyatrocular Gönülleri Fethetti - Son Dakika
Güncel

Yıldırımlı Tiyatrocular Gönülleri Fethetti

Yıldırımlı Tiyatrocular Gönülleri Fethetti

Kültür sanatın yeni merkezi Yıldırım hedefiyle çalışmalarına ara vermeyen Yıldırım Belediyesi, verdiği ücretsiz kurslarla ilçe sakinlerini sanatla buluşturmaya devam ediyor.

20.12.2016 14:33  Güncelleme: 14:34

Yıldırım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak verilen tiyatro eğitimine katılan kursiyerlerden oluşan Gönüllüler Tiyatro Topluluğu, 'Bir Karadeniz Masalı' adlı oyunu sahneledi. İspanyol yazar Federico Garcia Lorca'nın eserinden uyarlanan oyunda; unutulan kan davasının bir düğün sırasında tarafların birbirini görmesi ile tekrar başlaması anlatıyor.

Sahne ve dekoruyla o dönemin havasının aktarıldığı tiyatro oyununda, Gönüllüler Tiyatro Topluluğu oyuncuları sergiledikleri oyunla profesyonel sanatçıları aratmadı. İzleyenlerin büyük beğenisini kazanan oyun sonrasında salonu dolduran sanatseverler, oyuncuları ayakta alkışladı. Yıldırım Belediyesi tarafından tiyatronun yanı sıra ücretsiz olarak drama, halk oyunları, Türk halk müziği, Türk sanat müziği, tasavvuf musikisi, karikatür, gitar, keman, bateri, ritim, bağlama, klarnet ve ney kursları verilerek Yıldırımlılar sanatla buluşturuluyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yıldırımlı Tiyatrocular Gönülleri Fethetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement