Aziz Yıldırım: Ali Aydınlar Beni Sattı - Son Dakika
Güncel

Aziz Yıldırım: Ali Aydınlar Beni Sattı

Aziz Yıldırım: Ali Aydınlar Beni Sattı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısını gözyaşları içinde bitiren Mehmet Ali Aydınlar için, "Beni sırtımdan bıçakladı." dedi.

20.09.2013 11:01  Güncelleme: 11:14

Aziz Yıldırım'ın spor basının müdürleri ile düzenlediği basın toplantısında Aydınlar ile ilgili yaptığı suçlamalardan sonra hafta içi bir basın toplantısı da Ali Aydınlar düzenledi ve Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği "UEFA ile anlaştı" suçlamalarına cevap verdi.

SPOR GÜNDEMİ DEĞİŞTİ

Aydınlar düzenlediği basın toplantısında Aziz Yıldırım'ın suçlamalarına belgelerle cevap verirken kendine yöneltilen oğluyla ilgili bir soru üzerine duygulanarak gözyaşlarına hakim olamamış ve toplantıyı bitirmişti. Yaşanan bu olayın üzerine bir anda spor gündemi değişti. Aziz Yıldırım'da konuyla ilgili değerlendirmesini Sabah gazetesine yaptı.

"ACISINI KULLANMADIM"

Sabah gazetesinin haberine göre, Aziz yıldırım "Ben Mehmet Ali Aydınlar'ın acısı üzerinden hırs yapan biri hiç olmadım. Şimdi sana o konuda ne dediğimi söyleyeceğim. Tam da benim kızdığım şey işte bu. Evlat acısı yaşayan bir babaya insani bir el uzatmışsınız ama ben onu kullanmışım. Ben bunun doğru olmadığını söylüyorum ve serzenişim bundan" dedi.

"EN ZOR ZAMANDA BENİ SATTI"

Yıldırım. "Ben bir şey demedim. Sadece ona en zor gününde insan olarak nasıl bir dostluk yaptığını gösterdim. Oğlu vefat ettiğinde bir asker gibi her anında yanında oldum. Acısını hafifletmek için elimden ne gelirse yaptım. Bana inanmıyorsanız açın Cihan Kamer'e sorun. Ali Koç'a sorun. Rahmetli Hasan Doğan durumu en iyi bilendir. Benim nasıl bir insanlık gösterdiğime hepsi şahittir" ifadelerini kullandı.

"SIRTIMDAN BIÇAKLADI"

Fenerbahçe Başkanı, "Dost oldum ben ona en zor zamanında. Ama o ne yaptı? Benim ona gösterdiğim dostluğa karşın tam tersini yaptı ve beni en zor zamanımda sattı. Arkamdan bıçakladı. Bunu bir insan olarak dile getirmemde ne kötülük var. Hakaret mi etmişim! Oğlu iyi ki ölmüş mü demişim! Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın eyvallah ama ben de 1 yıl cezaevinde kaldığımda, birileri kasıtla hayatımı karartmaya çalıştığında benim çocuklarım, ailem, camiamın acısını o düşünmedi hiç! Ve yapılan kalleşliklere çanak tuttu. Hala da aynı şeyi yapıyor" ifadelerini kullandı

"ACI ÜZERİNDEN SÖMÜRÜ YAPTI"

Milyonların gözü önünde hıçkıra hıçkıra ağlayan Aydınlar için üzülmediğini söyleyen Yıldırım, "Üzülecek bi durum yok çünkü numara yapıyor. Alenen evlat acısı üzerinden sömürü yapıyor. Biz yemiyoruz bu numaraları. Bir sahne kurulmuş ve sahnenin bir parçası ağlaması, göz yaşı dökmesi. Madem evladının acısını yaşıyor içinde o zaman gitsin evinde otursun." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Aziz Yıldırım: Ali Aydınlar Beni Sattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement