Yeşilçam Şarkıları Kocaeli'nde Yaşıyor - Son Dakika
Güncel

Yeşilçam Şarkıları Kocaeli'nde Yaşıyor

Yeşilçam Şarkıları Kocaeli\'nde Yaşıyor

Türk sinemasının unutulmaz filmlerine hayat veren şarkılar, izleyenlere nostalji keyfi yaşattı

21.04.2014 13:27

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli sanat kuruluşları arasında yer alan Belediye Konservatuarı, kültür sanat etkinlikleri kapsamında organize ettiği ücretsiz konserleriyle vatandaşların beğenisini topluyor. Belediye Konservatuarı geçtiğimiz hafta büyük ilgi gören "Yeşilçam Film Şarkıları" konseri düzenledi. Konservatuar eğitmenlerinden Tuğçe Ocaktar ve Neşe Sarısözen Adalı seslendirdikleri birbirinden güzel Yeşilçam şarkılarıyla izleyenlere nostalji keyfi yaşattı.

YİNE YOĞUN İLGİ

Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu'nda gerçekleştirilen konsere vatandaşlar her zaman olduğu gibi büyük ilgi gösterdi. Konseri vatandaşlarla birlikte Kültür Sosyal İşleri Daire Başkanı Ali Yeşildal ile Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı İsmail Civelek de izledi.

UNUTULMAZ ŞARKILAR

Konservatuar eğitmenleri Tuğçe Ocaktar ve Neşe Sarısözen Adalı konserde, "Beklenen Şarkı, Sonbahar Rüzgarları, Seven Ne Yapmaz, Senede Bir Gün, Yalancı Yarim, Sevemedim Karagözlüm, Boş Çerçeve, Hasretinle Yandı Gönlüm, Ömrümce Hep Adım Adım, Selvi Boylum Al Yazmalım" gibi Türk sinemasının unutulmaz film şarkılarını seslendirdi. Şarkılara izleyenler de zaman zaman eşlik etti.

DAKİKALARCA SÜREN ALKIŞ

Türk sinemasının unutulmaz filmlerine anlam katan şarkılar konser sayesinde adeta yeniden ölümsüzleşti. Konservatuar eğitmenleri Tuğçe Ocaktar ve Neşe Sarısözen Adalı'nın performansı ise büyük beğeni topladı. Konser sonunda izleyenler sanatçıları dakikalarca süren alkışlarıyla ödüllendirdi. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal ve Yazı İşleri Kararlar Dairesi Başkanı İsmail Civelek sanatçılara çiçek vererek, başarılı konseri tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeşilçam Şarkıları Kocaeli'nde Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement