Yenişehir'de Köy Bağlantı Yolları Asfaltlanıyor - Son Dakika
Güncel

Yenişehir'de Köy Bağlantı Yolları Asfaltlanıyor

Yenişehir\'de Köy Bağlantı Yolları Asfaltlanıyor

Bursa İl özel İdaresi tarafından 2013 yılı asfalt programı kapsamında başlatılan çalışmalar devam ederken İznik ve Yenişehir ilçelerinin sınır köylerinin bağlantı yolları asfaltlandı.

18.07.2013 14:00

İl Özel İdare Genel Sekreteri Bilal Çelik, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, Özel İdare Tarım ve Köy İşleri Daire Başkanı İsmail Aksoy, Yenişehir Ak Parti İlçe BAşkanı Nazif Tuna, Yenişehir İl Genel Meclis Üyeleri Fatih Adalı ve Mustafa Duman asfalt çalışmalarını yerinde incelediler.

Yenişehir Kirazlıyayla-Barcın arasındaki 9 km'lik yol, İznik Derbent-Aydınlar köyü arası 3 km'lik yol, Derbent- Beypınar arası 4 km'lik yol asfaltlanırken Beypınar-Kirazlıyayla arasındaki 4 Km'lik toprak yolda düzeltme ve genişletme çalışmaları yapıldı.

Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Çelik 2013 asfalt sezonunda program dahilinde Yenişehir-İznik ilçelerimizin sınırında bulunan köylerimizin bağlantı yollarının asfaltlama çalışmalarını bitirmiş bulunuyoruz, ayrıca Yenişehir ilçemize bağlı Beypınar ve Kirazlıyayla köyleri arasında bulunan ama ulaşımı neredeyse yağışlı havalarda imkansız hale getiren 4 km'lik toprak yolda düzenleme ve genişletme çalışmalarını da ekiplerimiz kısa zaman içerisinde tamamladı. Bu bölgemizde 15 personel ve 10 aracımızla kısa süre içerisinde beş köyümüzün bağlantı yollarının asfalt çalışması tamamlandı, Özel İdare bütçesinden yaklaşık olarak 500 Bin TL harcama yapıldı açıklamasında bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yenişehir'de Köy Bağlantı Yolları Asfaltlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement