Yenilenen Florya GSStore, Başkan Aysal'ın Katılımıyla Açıldı - Son Dakika
Güncel

Yenilenen Florya GSStore, Başkan Aysal'ın Katılımıyla Açıldı

Yenilenen Florya GSStore, Başkan Aysal\'ın Katılımıyla Açıldı

Galatasaray Kulübünün lisanslı ürünlerinin satıldığı GSStore mağazasının yenilenen Florya şubesi, kulüp Başkanı Ünal Aysal'ın katılımıyla açıldı.

24.02.2014 19:05  Güncelleme: 19:50

Galatasaray Kulübü'nün lisanslı ürünlerinin satıldığı GSStore mağazasının yenilenen Florya şubesi, kulüp başkanı Ünal Aysal'ın katılımıyla açıldı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bulunan GSStore açılışına, Ünal Aysal'ın yanı sıra Nike Türkiye Pazarlama Direktörü Murat Gün, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, yönetim kurulu üyesi Ebru Köksal, Mehmet Emin İpekdokuyan, futbolcular Sabri Sarıoğlu ve Ceyhun Gülselam katıldı.

Başkan Ünal Aysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, GSStore zincirine yeni bir halka eklendiğini ifade ederek, "Modern mağazacılık konseptini içeren ve

Nike'ın ürünlerini layıkıyla sergileyebilecek bir ortam hazırlanmış durumda. Galatasaray'ın bu konudaki girişimleri bundan sonra da devam edecek" dedi.

Açılışın ardından mağazayı gezen Ünal Aysal, küçük kızı Alin için kıyafet alarak, mağazadan ilk alışverişi yaptı. Aysal ayrıca Sabri Sarıoğlu ve Ceyhun Gülselam'la UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynayacakları Chelsea maçı için özel üretilmiş atkılarla basın mensuplarına poz verdi.

Bu arada Başkan Aysal'ın mağazadan ayrıldığı sırada dışarıda bekleyen bir grup taraftar sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarların, "İbrahimovic'i istiyoruz" diye bağırması dikkat çekti.

st (os) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yenilenen Florya GSStore, Başkan Aysal'ın Katılımıyla Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement