Yenikent'te 4 Bin Yurttaş İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Yenikent'te 4 Bin Yurttaş İftarda Buluştu

Yenikent\'te 4 Bin Yurttaş İftarda Buluştu

Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan iftar programları, Yenikent Mahallesi'nde düzenlenen iftar ile devam etti.

24.05.2018 14:33  Güncelleme: 14:34

Odunpazarı Belediyesi; 75. Yıl, Gündoğdu ve Emek Mahallesi'nde gerçekleştirdiği iftar yemeğinin ardından Yenikent Mahallesi'nde iftar yemeği verdi. Yenikent Mahallesi Açık Pazar Yeri'nde gerçekleştirilen iftar programına; Odunpazarı Belediyesi Başkanı Av. Kazım Kurt, CHP Eskişehir İl Başkanı Rabia Akman, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP Eskişehir Milletvekili Adayları Sibel Yeşildal ve Metin Tomsuk ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar, dileklerini ve sıkıntılarını birebir Başkan Kurt'a iletti. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Başkan Kurt; vatandaşların dilek, şikâyet ve isteklerini dinledi.

"24 HAZİRAN'DA GERÇEKLEŞECEK OLAN SEÇİMLER HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR"

İftar programında konuşan Başkan Kurt, ramazanın hoşgörünün, dostluğun, kardeşliğin ve sabrın sınandığı bir ay olduğunu vurguladı. Türkiye'nin zor dönemlerden geçtiğini söyleyen Başkan Kurt, döviz kurlarında yaşanan dalgalanmanın büyük bir ekonomik krizin habercisi olduğunu belirtti. 24 Haziran'da gerçekleşecek olan seçimlerin hayati önem taşıdığının altını çizen Başkan Kurt, "Hepimize sabırla, inançla mücadele etmek düşüyor. Önümüzde seçim var. 24 Haziran'da çok dikkatli olmalıyız. Eskiden beri gelen alışkanlıklarımız bizi kurtarmadı.

Yanlışlar düzelmedi, işsizlik çözülmedi, evlatlarımız huzur içerisinde yaşayamadı. Bu nedenle 24 Haziran'da gerçekleşecek seçim çok önemli, Türkiye'nin geleceği belirlenecek bu seçimde. Oy kullanırken akıllı ve dikkatli olmalıyız" dedi.

İftar yemeğinin ardından, Odunpazarı Kent Konseyi Yenikent Mahalle Meclisi müzik dinletisi düzenledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yenikent'te 4 Bin Yurttaş İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement