Yemenli Bakan Düzce'de - Son Dakika
Güncel

Yemenli Bakan Düzce'de

Yemenli Bakan Düzce\'de

Yemen Milli Eğitim Bakanı Dr.

23.09.2013 18:06

Yemen Milli Eğitim Bakanı Dr. Abdulrezzak Yahya Ahmet El Eşval, BİLSOFT Yazılım'ın İnteraktif Eğitim Projesini yerinde incelemek üzere Düzce'ye geldi.

Düzce'de bir takım ziyaretlerde bulunan Dr. Abdulrezzak Yahya Ahmet El Eşval ve beraberindeki heyet, Düzce Üniversitesi yönetimi ile bir araya geldi. Bunun ardından Düzce'de faaliyet gösteren BİLSOFT Yazılım Bilgisayar Şirketi Genel Müdürü Ahmet Veli, heyete İnteraktif Eğitim Projesi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Basına kapalı yapılan sunumun ardından açıklama yapan Yemen Milli Eğitim Bakanı Eşval, "Düzce'ye gelerek yetkililerle tanışmaktan mutlu olduk. Bu şirketin her yazılım alanında program yaptığını gördüm. Bu projeyi nasıl çözebiliriz, nasıl istifade edebiliriz bunu görüştük, bu kapsamda işbirliği yapacağız. Düzce'de hem sanayi hem eğitime çok önem verildiğini gördüm. Üniversitenin başka şehirlerden farklı dallarda öne geçtiğini gördüm. Üniversite yetkilileri ile görüştük. Fakültelerin faaliyet ve programları hakkında bilgi aldık. Bazı konularda işbirliği anlaşmasına vardık" dedi.

BİLSOFT Yazılım Şirketi Genel Müdürü Ahmet Veli, Sayın Bakanı bu proje ile ilgili davet ettiklerini belirterek şöyle konuştu: "Bir haftalık ziyareti kapsamında Düzce'ye geldiler. Projenin sunumunu yaptık. Olumlu yaklaştılar. İşbirliği kuracağız. Yemen'e giderek inceleme sürecimiz olacak. Yemen'e giderek sınav sistemi ve öğrenci seviyesini nasıl ileri seviyeye ulaştırabilirizi inceleyerek bununla ilgili sistem kuracağız."

Açıklamaların ardından bakan ve beraberindeki heyet Düzce'den ayrıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yemenli Bakan Düzce'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement