Yemeksepeti'nde Yeni Coca-Cola Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Yemeksepeti'nde Yeni Coca-Cola Kampanyası

Yemeksepeti\'nde Yeni Coca-Cola Kampanyası

Şimdiye kadar Yemeksepeti kullanıcılarına toplam 4 milyon TL'den fazla indirim sağlayan 'Seçilmiş Menü'ler böylece daha da cazip hale geliyor.

24.05.2014 15:03  Güncelleme: 14:57

Türkiye'deki 50.yılını kutlayan dünyanın en değerli içecek markası Coca-Cola ile dünyanın en büyük mutfağı Yemeksepeti, 3 yıldır sürdürdükleri stratejik iş ortaklığının en önemli uygulamalarından biri olan indirimli 'Seçilmiş Menüler' için yepyeni bir kampanya başlattı.

Kampanya dahilinde 3 'Seçilmiş Menü' siparişine Yemeksepeti'nde geçerli 10 TL indirim kuponu veriliyor. Ayrıca kullanıcılar, 7 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında Yemeksepeti'nin ana sayfasında, Coca-Cola'nın Türk halkının iyimserliğinden ilham alan kampanyasına atıfta bulunan , 'Hayırlısı Olsun' butonuna tıklayarak 'Seçilmiş Menü' önerilerini görüntüleyebiliyor.

'Seçilmiş Menü' uygulamasındaki işbirliklerini bir adım öteye taşıyan Yemeksepeti.com ve Coca-Cola birlikte yepyeni bir kampanyaya imza atıyor. 3 'Seçilmiş Menü' siparişine 10 TL indirim kuponu sağlayan kampanya, fiyat avantajlı 'Seçilmiş Menüler'i daha cazip hale getiriyor. 7 Mayıs'ta başlayan kampanya 7 Haziran'da sona erecek.

Coca-Cola'nın, Türkiye'deki 50.yılına özel hazırlanan ve Türk halkının sonsuz iyimserliğini ve bu topraklara has söylemleri bir araya getirdiği reklam filminde kullanılan ifadeler, Yemeksepeti.com'un yeni kampanyasına da ilham verdi. Bu kapsamda Yemeksepeti.com'un ana sayfasında yer alan 'Hayırlısı olsun' butonuna tıklayan kullanıcılar, kendilerine özel hazırlanan Seçilmiş Menü'leri görebiliyor ve bu menülerden birini tercih edebiliyor.

Yemeksepeti kullanıcıları 3 yılda 4 milyon TL kazanç sağladı
Coca-Cola ve Yemeksepeti'nin 3 yıllık stratejik iş ortaklığının en önemli uygulamalarından biri olan avantajlı Seçilmiş Menüler ile Yemeksepeti, kullanıcılarına 1 milyondan fazla siparişte toplam 4 milyon TL'den fazla indirim sağladı. Şu anda Türkiye'de 2 bin 100 restoranda 4 bin 250 aktif Seçilmiş Menü bulunuyor.

Coca-Cola'nın 50. yılına özel yaptıkları bu kampanya ile fiyat avantajlı sunulan 'Seçilmiş Menü'leri kullanıcılara özel öneri ve hediyelerle daha cazip hale getirerek memnuniyetlerini arttırmayı hedefliyor.

Yemeksepeti hakkında:
Ülkemizin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi olan Yemeksepeti, 2001 yılında kuruldu. Bugün itibariyle 52 il ve Kıbrıs'ta hizmet veren Yemeksepeti, tüm internet kullanıcıları ve ilgili restoranlara, internetten yemek siparişi verebilme ve alabilme olanağı sağlıyor. Türkiye ve Kıbrıs'ta halen 8.000'e yakın üye restoran ve 2.500.000'den fazla kayıtlı kullanıcıya sahip olan Yemeksepeti, günde aldığı ortalama 70.000 siparişle yaklaşık 200.000 kişiye hizmet veriyor. Yemeksepeti'nin yurt dışı markası Foodonclick.com ise 1.000'den fazla restoranla Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Umman, Suudi Arabistan ve Lübnan'da hizmet veriyor. Yemeksepeti, online yemek siparişinde Yunanistan'ın pazar lideri olan Clickdelivery.gr'ye yaptığı yatırımla, servis verdiği ülke sayısını 7'ye yükseltti.

Yemeksepeti, internet üzerinden sunduğu hizmetin yanı sıra tüm telefonlarla uyumlu mobil web sayfaları, iPhone, Android ve Windows Phone uygulamalarıyla mobil cihazlar üzerinden de sipariş kabul ediyor. Yemeksepeti'nin projeleri arasında bulunan Lokum.com Türkiye'nin farklı yörelerinden saklı kalmış lezzetleri üreticilerinden temin ederek kullanıcılarına sunarken, Papyon.com ise dışarıda yeme içmeye dair her şeyi bünyesinde barındırıp online rezervasyon imkanı sağlıyor.

Coca-Cola Şirketi Hakkında

Coca-Cola, portföyünde yer alan 500'den fazla içecek çeşidiyle dünyanın en büyük alkolsüz içecek şirketidir. Dünyanın en değerli markası Coca-Cola başta olmak üzere, her biri 1 milyar dolar değerindeki Cola-Cola light, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply ve Georgia Coffee markalarını da bünyesinde bulundurmaktadır. Gazlı içecekler, meyve suları ve meyveli içecekler, hazır içimlik çay ve kahve kategorilerinde lider olan Coca-Cola şirketi, her gün 200'den fazla ülkede 1,8 milyar bardak alkolsüz içeceği tüketicilerle buluşturuyor.

Toplumların sürdürülebilirliği için çalışan Coca-Cola şirketi, ekolojik ayak izini azaltan, aktif ve sağlıklı yaşamı destekleyen, çalışanları için güvenli bir iş ortamı yaratan ve içinde faaliyet gösterdiği toplumların ekonomik gelişmesini destekleyen girişimlere odaklanıyor. Şişeleyici ortakları ve 700.000'i aşkın sistem çalışanıyla Coca-Cola dünyanın en büyük 10 işvereni arasında yer alıyor. www.thecoca-colacompany.com

1964'te Türkiye'de faaliyetlerine başlayan Coca-Cola, 8 farklı kategorideki 15 markasıyla alkolsüz içecek üretiyor. Zengin ürün portföyünde Coca-Cola, Coca-Cola light, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Schweppes, Sensun, Cappy, Doğadan, Fuse Tea, Powerade, Burn, Gladiator, Damla Minera, Damla Su yer markaları yer almaktadır. 2009 yılında  Coca-Cola'nın toplum ve çevre konusundaki yatırımlarını yürütmek üzere kurulan Coca-Cola Hayata Artı Vakfı çevresel sorunlara sivil toplum kuruluşları, üniversiteler ve kamu kuruluşları ile birlikte topluma duyarlı, yenilikçi, sonuç odaklı, ölçülebilir ve sürdürülebilir çözümler geliştirmekte ve bu amaçla yapılan araştırmaları ve projeleri destekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yemeksepeti'nde Yeni Coca-Cola Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement